Chai-te

Bilden är tagen härifrån


Personligen tycker jag att mjölk är det godaste till bullar och andra bakverk. Men om du ska bjuda vännerna på fika så rekommenderar grönt Chai-te från Four O'Clock. Det är rättvisemärkt, ekologiskt och innehåller inget koffein. Supergott!

Cecilia

Trogna läsare

Oj, trots att jag inte skrivit något på bloggen på mer än en månad så såg jag på statistiken att jag har ett par trogna besökare varje dag. Tack till er. Men vad fan kollar ni in här egentligen? Jag skriver sällan, och när jag väl skriver så skriver jag rätt tråkigt. Jag skulle i alla fall inte läsa min blogg om jag inte var jag. Men tack till dig!

För att försöka låtsas att jag är i Paris så lyssnar jag på MIKL. Fortfarande lika underhållande.

Just nu jobbar jag för fullt. Jag har redan hunnit bli uppraggad av en gammal gubbe som kom och smekte mig lite på armen och sa att jag var en fin flicka och frågade om han fick chansen. En annan som var i trettio-års åldern som frågade om jag använde internet, facebook, msn, och vad mitt mobilnummer var. Jag svarade snällt att han får komma till Coop istället om han vi prata med mig, för mitt nummer det får han inte. Vad gör man inte för att kunderna skall komma tillbaka...?

hits