printemps


parisparisparisparis

Mais oui, imorgon åker jag.


Påskdagen

Febern har släppt, nu är det slemmet och snoret som intar mitt huvud. Vaknade av att jag inte kunde andas normalt. Men hellre det än feber, för det betyder att jag kan faktiskt göra saker. Tex jobba, vilket jag ska göra mellan 16-22.15.

Han finns fortfarande i mina tankar, men de suddas ut lite för varje dag som går. Trist, men så är det. Dessutom gör våren att alla människor blir snyggare och som de sa i filmen jag såg häromdagen, et tout d'un coup tu je me reveille avec une nouvelle image devant les yeux.




little-people.blogspot.com/

När jag är blir frisk

ska jag uppdatera mitt cykelkort. Min käre vän A klagade när han fick höra att jag skulle cykla på denna och att det inte fanns något fulare. Den må vara ful, men det är praktiskt och roligt att cykla inne i stan! (do i sound like a 40 year old...?)


Snart. På en gata nära dig...

Glad påsk

Glad påsk Cecilia. Jag har precis ätit min egenkomponerade påsklunch i min ensamhet som bestod av äggröra (man måste ju äta någon form av ägg, eller?) rökt lax, kall kokt potatis och lite tomat och mozarella. Det kan låta som en udda kombination men är faktiskt väldigt gott. Sedan avslutade jag med vindruvorna som jag hade varit och köpt. Nu är jag mätt och beslåten. Jag trotsade febern och duschade eftersom senaste gången var i onsdags(lördag idag) så jag var rätt äcklig. Jag klädde mig och gick ut i vårvädret. Funderar på att vara en rebell och gå ut igen, trots att jag är sjuk och borde stanna inne. Men det är ju verkligen extrem tråkigt.

aspirin, ägg och glass

Det är ungefär vad jag äter mest just nu. Kanske inte låter sådär jättegott tillsammans, men det intas givetvis inte samtidigt. Annars häller jag i mig vatten.
Jag struntade i att gå till doktorn idag, jag kom fram till att det antagligen inte är leukemi som google föreslog utan vanlig feber. Dessvärre innebär detta att jag måste sjukanmäla mig för första gången från jobbet imorgon och eftersom det är röd dag förlorar jag mycket pengar... Jag fick ett mail från chefen som undrade varför jag inte skrivit upp mig på sommarjobbslistan så jag förklarade som det var. Att jag inte vågade binda mig i sommar eftersom jag har diverse planer, men jag lär ta vakanta tider hur som helst. Allt för att få pengar till parisresor till exempel.

mylittleparis.com

google

Idag har jag en såndär extrem tröttdag. Jag blev fundersam över att jag lite för ofta är såhär trött och googlade därför symptomen. Google svarar med att ge alternativ som leukemi. Det känns lovande... Jag ska ta och gå till doktorn imorgon och ta prover.

Annars spenderade jag och gänget gårdagen i vasaparken. Vi hade alla med oss varsin grej. Jag ansvarade för dryck, en annan för massa färsk frukt, en tredje för mackor, en fjärde för det söta och onyttiga och den femte hade korg och filtar. Det var underbart!

Sol vind och vatten

.
Stockholm är allt bra vackert.

hits