Nero

Systeryster fyller 17 år idag. Vi käkade lunch på sushistället på Upplandsgatan och frossade sedan med prinsesstårta. Nu på kvällen gick hela familjen till Caffè Nero vid skolan och åt middag. Mycket gott. Är sugen på att testa deras pasta också, det får bli till lunch någongång.

För övrigt är det ganska klart att bollen ligger hos mig nu. Jag vet inte bara hur jag ska passa den vidare. Vad är bäst? Tåpaj, bredsida, eller kanske rentav börja dribbla...? Mja vi får se. Jag får inte hålla den för länge bara, då riskerar jag att motståndaren tar den och gör mål och jag står där utan att kunna komma tillbaka i spelet.

Lets kill them with kindness, right?

Förra veckan var jag på LUFs basliberalkurs. Mycket kul och givande. Människor från hela Sverige i åldrarna 16-26 var där. Blev extremt pepp på att börja plugga i en universitetsstad och träffa ännu fler människor. Näst i planerna är att åka till Uppsala och gå på universistet Liberal. Men det är förns om en månad. Nu ska jag klara av fyra helger (!) med jobb. Sen kör vi!

Tricky one

Ibland gäller det att prioritera rätt saker här i livet. Som ikväll. Mina valmöjligheter är se The City, läsa franska Vogue, Elle, Cosmo och Glamour och på så sätt öva min franska, kolla på popcirkus, ladda ner musik till min nya ipod.

...eller plugga till biologiprovet.

rubriklös

Dax att ta upp bloggandet igen? Lite dåligt med det på sistone om man inte räknar med mina små inlägg utan större betydelse. Eller egentligen är de av betydelse eftersom det är dessa tankar som snurrar i mitt huvud större delen av min vakna tid just nu.

2009 Ett nytt år, nya tag? Jag har köpt ett gymkort som jag använder flitigt. Jag har gått med i ett ungdomsparti och ska på kurs i helgen. Jag jobbar varannan helg. Jag går ut och dansar. Jag spenderar min Cooplön och studiebidrag på småsaker som nagellack, bio, tidningar, fika, sushi och annat som gör vardagen lite mindra grå, resterande sparar jag på mitt konto på SEB.

För ett år sedan vid den här tiden strosade jag hem längs Av. Charles de Gaulle. Om jag inte minns fel hade jag varit hos faster innan. Jag köpte mig modetidningen Jalouse och småpratade lite med försäljaren. Idag köpte jag Elle på pressbyrån och strosade hem längs Drottningholmsvägen. Livet ser ungefär lika dant ut med andra ord, fast det utspelar sig på två helt skilda platser.

"Men Cecilia, det kanske är du som ger otydliga signaler som han inte vet hur han ska tolka"

Hon har nog rätt.


C'est dans les regards qu'on ce croise

Du förvirrar mig.

hits