wanna see my dress?

Klart du vill.



Obsa axelvaddarna som också är av paljetter.

Nouvelle Vague

Hej mina små tre anonyma unika besökare per dag. Det är vad snittet ligger på efter att inte ha bloggat på ca två veckor. Inte illa.

Annars sitter jag och gör mina sista restarbeten som måste in. Jag gick upp halv fem imorse bara för att plugga. Snart är jag fri. Vad sjutton ska jag fylla mina dagar med?Just nu så spenderar jag tid lyssnandes på Nouvelle Vague. Alla som har Spotify, lyssna! Finns många bra låtar, bättre än på youtube.

FLTINT, hur gör man? Jag förtjänar bättre

.


Ett framsteg blir ett bakslag

Filosofilektionerna på måndagarna och onsdagarna ger mig lite perspektiv på verkligheten. Det är intressant att veta vad Sartre och Kierkegaard ansåg. De som säger att man måste våga fatta ett beslut har rätt. Jag kan antingen leva i ignorans och i väntan på något annat eller ta ett beslut att förändra. Det krävs bara lite mod. Jag fyller 19 år om en vecka. Jag känner mig precis lika liten, blyg, tafatt som för några år sedan. Ändå har jag aldig känt mig så redo att avsluta detta kapitel. Just nu är det ff hemma. Mamma jobbar och Pappa hälsar på släkten. Det är väldigt skönt att vara ensam hemma, med sällskap från syster. Jag kanske är redo att flytta hemifrån? Eller jag tror att det viktigaste är att jag inser att jag lever här och nu, och inte i den lilla bubblan som jag alltför ofta skapar och isloerar mig från omvärlden. Det blir lättare att leva med lite distans som hindrar mig från att bli sårad än att ta saker och ting på allvar.


Det kunde varit värre

Det är söndag. Jag är trött. Jag är sötsugen. Jag jobbar idag. Det är gråmulet ute. Men det gör ingenting för jag är glad ändå.

Det kommer sluta illa

Okej, såhär kan jag inte fortsätta.
Sedan jag började med de små pillerna kan jag äta obegränsat. Alltså inte i den bemärkelsen att jag äter och inte går upp i vikt, utan att jag konstant är hungrig och har gått upp i vikt. Seriöst, snart kommer jag väga 10 kg(!!!) mer än vad jag gjorde för ett år sedan. Visseligen styrketränar jag nu, men jag tränar knappast bort allt utan det sätter sig på kroppen. Detta resulterar i större bröst och jeans som sitter tight som fan. Studenten är om en månad och jag vill bli lite slankare, få bort det där överskottet av fett. Hur löser jag detta då? Jo jag äter rostade mackor med smör och ost på. Mycket smör och mycket ost. För kroppen skriker efter fett och snabba kolhydrater. Fuck. Vad ska jag ta mig till?

girl and the robot

Jag känner hur tröttheten och meningslösheten tar över min kropp sakta men säkert. Det är som ett tidvatten som systematiskt stiger och dränker övriga känslor. Med lite tur vaknar jag imorgon och det blivit ebb istället.

Jag vill stryka min hand längs hans rygg och se honom djupt i ögonen. C'est trop tard.

För övrigt blir jag jävlig lack på vissa kompisar just nu. Kom inte med dåliga ursäkter, jag uppskattar ärlighet så mycket mer. Det gör väl alla? Sedan kanske jag själv skulle ta och fundera på hur jag själv beter mig ibland, men det ägnar vi ett annat inlägg till.


hits