Lite krämer

Igår var jag och mamma och tog en runda på stan. Mango har fortfarande inte fått in väskan i konjakfärg. Men de hade däremot fått in den i mörkbrunt. Tror jag vänta lite till ändå.
Gick förbi Mulberry på NK och spanade inte den lovely Roxanne väskan. Om jag ändå hade en sådan!
På Åhléns city skulle jag köpa ansiktsvatten och sån där kräm man använder istället för tvål och vatten (hittar inte ordet). Experditen som vi fick tag på var inte alls någe bra. Hon var allmänt sur, och fick mig att glömma bort att jag skulle köpa aniktsvatten utan alkohol. Men aja, får väll testa den som jag har köpt.

Har suttit och tittat i lite modebloggar. Älskar att tiita i olika modebloggar, men själv är jag för slö för att orka skriva själv.

Idag hade vi klassfoto. Fotografen var söt, haha. Hoppas att jag blev bra. Hade på mig ett brunt mango linne och jeans. Inte för att byxorna syns, men annars kanske någon tror att jag inte hade några byxor på mig.

Kruktorr

Undrar om det beror på att jag tog den där dumma solkrämen? Hur som helst så är jag supertorr i hela ansiktet.
Jag känner mig duktig, har faktisk joggat lite granna :-).
Hjälp, imorgon börjar vi skolan, vart har sommarlovet tagit vägen?                                                                                         Jag har ju inte hunnit hitta någon...

Igår var jag, pappa och Carone och tittade på lite möbler till lägenheten. Jag ska inreda mitt rum lite marint! Det kommer nog bli fint.

Tänk att jag inte kan få den där väskan i rätta färgen :S Vill verkligen ha den.

Jucie Tubsen är dåliga.

                                                                                                                              En massa struntprat.


Energi 3/10

Jag vet, jag är seg på att skriva. Orkar inte skriva om Paris. Jag är för trött.
Gick på stan idag, fick se väskan som jag ville ha, men i fel färg. Vill ju inte ge tusen spänn för en väska som är i fel färg :-) Men de var tyvärr inte säkra på att de skulle få in fler  : /  Hmm. Hoppas hoppas att de finns i New York!!!

CHANEL produkter :-)

Handikappad...   Japp, eller efterbliven kanske man ska kalla det. Det blir man när man inte ha någon tidning, telefon eller dator.  I Brigittes superfina lägenhet finns det bara än sålänge, en bärbar DVD-spelare. Så jag fick snällt titta på filmer på franska. Hur som helst så hade jag en trevlig semester, även om vädret inte var det bästa.
Just nu orkar jag inte skriva så mycket mer. Får fortsätta någon annan dag.
:-)

Ps. Fick föresten en stor påse med Chanel smink. Moahaha

Paris imorgon!

Jepp, och jag ar superglad :)  Har haft problem att skriva i bloggen, da Farfar bara har ett sortsmodem som kranglar ganska mycket.
Nu har jag iaf varit har i ca en vecka. och det har varit en kul vecka! Nar vi kom sa var nastan alla kusiner dar, sa vi var tvungna att bo pa ett hotell i tva natter, men vad gjorde det?  Sen akte Hugo och Alice, eftersom att de skulle till London innan de aker till Shanghai (hjalp, vet inte hur det stavas *s*)  Diane och Daphnee ar iaf har, och de ar somvanligt jattesota.
Jag har gatt pa marknad, och i forrgar var vi pa Ille de groix (utalas typ som ill do groa) och cyklade omkring dar, det blev sakert 2 mils cyklande, och gissa vem som hade ont i rumpan efter det?

Men hjalp har skulle jag inte kunna bo, jag har atit hur mycket feta saker som helst, och knappt motionerat alls, fast det beror iofs pa tat jag har lite ont i halsen.
Aja, nu ar det dax att packa! Maste ga igenom hela huset for att hitta alla mina saker...

Ps. Fick en inte sa kul nyhet, Halvan och Babi har varit ute och sprungit, hoppas bara inte det blir bebisar!!!


hits