Senaste nytt

Ska försöka sammanfatta lite av det senaste som hänt...
Ellinor följde med mig till landet. Men tyvärr så hande det en olycka, så hon fick åka in till sjukhuset med ambulans. Som tur var fick hon åka därifrån utan några större skador, förutom att tanden gick sönder.
Efter ett par dagar ringde jag till Lydia, så hon kom ut. Vi hade kul, men tyvärr så regnade det nästan hela tiden.
Imorron åker jag till Frankrike och idag ska jag gå på allsång.

Jag svimmade...

Jo, det är sant. Och den här gången var det inte för att någon pratade om blod ;-)
Såhär var det att imorse så gick jag upp -som vanligt... Tog ett glas juice och mådde bra. Helt plötsligt så mår jag jätte illa, så jag börjar gå mot toaletten, eftersom att jag trodde att jag skulle spy. Jag stannade upp vid datorn och tittade lite på Carro som spelade något spel, då börjar det svartna lite för ögonen. Gick då till toan och hinner säja "Jag mår illa" två gånger. Sen så ramlar jag ihop, slår nacken i toan. Läppen slog jag också i, för jag har fått en lite fläskläpp.
Japp, det var så min dag började, sen så har jag inte gjort något speciellt idag. Skulle ha åkt till landet med Ellinor, men bilen är trasig, så vi tar tåget imorron bitti istället :-)
Nu är det bestämt, vi stannar i Paris några dagar i Brigittes lägenhet. Mailade en person och bad om lite tips inför paris stoppet, vi får se om jag får något svar...

Fortsättning...

På torsdagen åkte vi mot Ystad, förbi den för att stanna vid Kåseberga, vid Ales stenar och för att äta en lättare lunch.När vi var mätta och belåtna åkte vi till Sandhammaren, ännu en fin strand. Men tyvärr så var det ganska blåsigt så det blev inget badande.
Sova skulle vi göra i Smygehamn, så vi började åka dit lite smått, men stannade i Ystad för att äta middag. I Smyge bodde vi "på landtgård" i ett stort fint hus. Där fanns det kattungar (som jag självklart blev kär i) hund och höns. Dagen efter det, alltså på fredagen åkte vi runt lite i Smyge, som är en jätte gullig stad! Eftersom att mamma hade räknt fel på dagarna så fick vi åka mot Malmö igen för att sova på Radison Sas Hotellt -igen.
Det här är bara kortfattat vad vi har gjort, men mysigt var det! :-)


Hemma igen

Nu är jag hemma! Det blev inte Ängelholm, för alla bilar var uthyrda, utan Malmö. På flygplatsen fick vi vår bil -en Opel Astra. Sen åkte vi direkt till Radison Sas hotellt i Malmö, det var väldigt fint, nästan som små minisviter är det :-) Dagen därpå efter frukosten bar det iväg till Skanör med Falsterbo, en superfin strand fanns där, Skånes stränder knäcker många som finns utomlands! Efter det blev det en snabbis på stan för att titta på affärerna, lite smågrejjer inhandlades. På kvällen blev det lite slappt framför TV:n.. Pratade även lite med Emelie i telefon.
Oj, hinner inte skriva mer, förtsätter sen!

Just det...

Ville också lägga till bilden, den glömde jag. 

Babyolja

Vaknade av att solen lyste mig i ansiktet. Idag är det faktisk inte lika varmt i lägenheten, kanske är det för att fönsterna står helt öppna. Igår gick jag en snabbis till stan, var tvungen och köpa ett badmintonset som vi ska ha på landet. Provade även ett par caprijeans som tyvärr var för små, resten av storlekarena var förstås utsålda. Snygga var de iaf. Påvägen hem träffade jag mamma och Caroline, vars pupiller var lika stora som irisen, så hon såg inte speciellt bra. De hade varit på ögonsjukhuset på felmminggatan. Vi gick även in på daglivis och köpte en god juice. Jag kilade iväg till avdelningen där de har blöjor för att köpa mig en babyolja. Nu ska jag bli mjuk! På kvällen tittade jag på Sex and the City repriserna på 3:an innan jag gick och la mig. Det var tydligen Ängelholm vi skulle åka till, och sen till Malmö. Tar antagligen planet som går vid fem tiden. Skriver mer när jag kommer hem.

Inviger min blogg

Insåg att msns blogg kanske inte är den bästa, så jag gör en ny här...
Imorgon bär det av till Skauune (utala det med skånsk diakekt) Vi flyger ner till Malmö sen så åker vi omkring lite därnere. Såg på en sida att NARS orgasm rouget kan man köpa i Köpenhamn, får försöka att få med de andra dit sista dagen, för då kan man ju flyga hem från Köpenhamn, den låter väll bra?! ;o)  Efter det måste jag få ut någon på landet, det blir lite tråkigt där efter ett tag, sen så är det ju inte så kul att ragga killar helt ensam. Måste ta och köpa ett par shorts, insåg att jag inte hade några, katastrof!
Nu ska jag iallafall ta och äta lite.
Adios amigos.


Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!


hits