Bsb

I förr går var jag och Carro på Backstreet Boys, roligt att se de gamla idolerna, men showen var kanske inte den bästa. Men men...
Imorgon ska jag iallafall till Akalla och tävla, det ska bli kul! Sen får vi se om Hampus blir svårklassad i krok också :-)
Nu ska jag snart till plugget. Ciao!

Planering

Ellinor sa att om man ska stressa mindre, ska man planera sin tid;
Nu, sitta en stund vi datorn
Om en stund, promenera
Efter det, plugga!

Bäst att jag går redan nu, så jag hinnder, tss. Stressigt värre... ;-)


Snygga budget stövlar!

Var på Skopunkten i Bromma igår, skopunkten brukar inte ha några snygga skor, men hittade faktiskt ett par lite cowboy inspirerade, skulle ha köp dem om jag kunde ha skor som inte andas, efter två minuter var jag trdan helt fuktig. Hade tänkt att gå ut en snabbis till stan igår men kom på att det var lönehelg, vem vill gå ut då?!
Snart ska jag iallafall åka ut till landet, ska bli kul. Det var så länge sen jag var där.
Ciao

13.28

Har skrivit förut men eftersom bloggj*veln knölar så har det inte blivit något.
Var på Sr-festivalen i lördags då The Cardigans uppträdde, stod väldigt långt fram och fångade lite saker som de slängde ut. Bla en blomma :-)
Igår hade vi Cooper-test i gympan. Det fick jag 13.28 på. Alltså MVG och 3:e bästa tid i skolan av tjejerna.

http://www.aftonbladet.se/vss/mode/story/0,2789,701507,00.html Jag tycker Hm är bäst. Jag kan tvärr inte ha Zaras tröjor/jackor, de är för små i ärmarna, måste ng kapa av handen eller något för att de ska passa. Tss

Ciao

Paris -en farlig stad?

http://aftonbladet.se/vss/noje/story/0,2789,698377,00.html Äsch, lägg ner! Det finns lika många tokdårar i Paris som i vilken annan stad som helst. Visst är det tråkigt att något sånt händer, men jag menar, de får ju Paris att framstå som en riktigt farlig stad. Aja.
Tittade igenom Elle tidningen riktigt ordentligt, var riktigt fina saker där i.
Idag sitter jag i morronrock. Är hemma igen.
Gårdagen var väll sådär. Var ganska trött, och hade lite feber. Men åkte ändå och hämtade kaninburen, som inte var i så fint skick som jag förväntat mig. Men men, inte så mycket att göra åt det.
Måste verkligen köpa the Cardigans nya, älskar deras musik. Men nu har jag inte så mycket pengar sen jag köpte buren, måste ju änevn köpa en ny väska, som jag aldrig gör. När jag blir frisk ska jag iallafall ut och köpa ett par stövlar, innan alla tar slut.
Ciao!

På onsdag

Eller om det är på torsdag så får pappa nycklarna till nya lägenheten :-) det ska bli kul! Sitter och lyssnar på The Cardigans, måste köpa deras skiva! The Cardigans är alltid bra.
Igår var jag och Lydda och tävlade i Sätra. Hampus kom fyra i krok msv på 3+0, i rak msv utom tävlan hoppade han jättesnyggt på 0+0, han skulle nog ha vunnit om han inte hade varit utomtävlan. Men vann den klassen gjorde Tjorven och Lydda. Tog en termos som pris, det är alltid bra att ha nu när det börjar bli lite kallt. Fick även min pokal från i våras, den var riktigt fin
Nu är det dags för mig att plugga

Elle Lyx

Fick nya Elle numret idag, har bara tittat lite snabbt. Fick även en reklamgrej där det står att ett annat nummer ska komma ut, nämligen Elle Lyx. Det ska bli interessant och se vad det är för nåt.
Idag har jag varit hemma, är sjuk... Imorron ska jag på hoppning, det ska bli kul! Bara ja inte mår för dåligt.

Påverkat politikerna?!

Igår var jag på någon elevrådskurs vi Västermalmsgallerian. Perfekt att vara där eftersom att på lunchen kan man gå och titta i lite affärer. Men tvärr var lokalen kanske inte den bästa. Inte maten heller för den delen, det fanns inget vegetariskt. Hur som helst så kom det några politiker dit som vi fick prata med, och jag tog upp att jag inte får ha hemspråk. Då visar det sig att en av politikerna har en son som går på hemspråk i franska i Rålis, och honom har jag haft några lektioner med. Hoppas att hon fixar så att jag får gå!
Idag har jag på mig min nya svarta kofta som jag köpte från Zara, till det har jag en korallfärgad T-shrt och Fornarinajeans. :-) Hade velat ha koftan i brunt, men den var såklart slut. Sitter nu och målar naglarna i Chanels Bengal.
Nu ska jag gå och sminka mig

Plugga?

Nu har jag släpat med mig massor med böcker hem ifrån skolan. Har nämligen tänkt att verkligen kämpa den här terminen! Nu får det inte bli som förra, att jag tog hem böckerna, och bara inte orkade plugga. För att sedan släpa med mig böckerna tillbaka dagen därpå. Nej nu ska jag verkligen plugga! och vara nöjde med mig själv.

Man kan ju iaf försöka

Härliga sovmornar!

Även om jag vaknar vid 7 tiden så är det jätteskönt att börja såhär sent!
Igår var jag och Ellinor på NH museet. Det var intressant, vi var även på stadsbiblioteket för att låna en bok om skåne till mig. Sen har jag inte gjort något speciellt. Eller just det! Höll på att glömma någonting viktigt, det var match. Sverige-Bulgarien 3-0 Det hade varit kul att vara där, men eftersom att biljetterna var slut så fick jag snällt sitta i soffan och titta.
Gick igenom min garderob här om dagen. Det fattas en massa höst kläder! Överallt finns det bara ljusa sommarkläder. Måste nog ta en runda på stan efter skolan idag. slutar ju tidigt :-)  En väska måte jag också köpa, men eftersom att Mango aldrig tar in min väska så måste jag nog börja söka på annat håll. Provade en snygg trench på Zara (lika dan som prinsessan Madeleine köpte) Men eftersom att jag har ganska långa armar så passade den inte så bra.
Det har fortfarande inte kommit några bebisar konstigt nog. Ska städa ur burarna idag, så att det inte ligger något där och ruttnar.
Nu ska jag promeknixa till skolan.

hits