Aaaah, två dagar kvar

Nu är det bara två riktigt skoldagar kvar. Nästa vecka är typ helt och hållet onödig, jag slutar på fredagen men är ledig tisdag, onsdag och torsdag.

Laguna Real har börjar lite smått idag, vänta bara till tvåan! Fast då är jag förhoppningsvis
här, men jag kan ju iaf lyssna på svallret.

För övrigt hittades insekter i maten och pengar i akvariet idag. Självklart snodde vi det sistnämnda och gick och köpte fika för det. Vem fasen lägger en hundring i ett akvarium?!
 Sedan traskade jag till Stadium och tittade efter yogamattor och hopprep.

Nu äter jag glass som kompensation för att jag gick och simmade idag. Iofs var simmningen som kompensation för klaaddkakan på stan. Oups.
Dax att plugga vidare. Måste. Stå. Ut. De. Sista. Dagarna.

28 maj

Imorgon funderar jag på att skolka. Orkar inte med de sista dagarna i skolan, så en liten skolkdag har jag gjort mig förtjänt av. Tycker jag.

Helgen spenderades på landet. Pga dåligt väder blev det inget kajhäng, men överdosering av chokladkaka på ett café av mig och P. En annan människa var lite mer smart och sansade sig med en kaka. Det borde vi också ha gjort.


Kajhäng

Imorgon planeras mysigt kajhäng på kvällen/eftermiddagen.

object width="425" height="350">

Hos doktorn

Idag har jag varit hos hudläkaren och fått tabletter utskrivna, nu ska jag äntligen bli av med äckelfinnar. Tyvärr får jag inte sola, men iofs så gör inte det så mycket. Jag kan ju alltid ta solpuder, mitt Biotherm som jag är väldigt förtjust i. 
 
För några dagar sedan fick vi tillbaka engelska nationella, mycket nöjd ett starkt VG. Ha! Och läraren som helatiden sätter typ G+ på vad jag än gör. Sucker!

A
skickade en väldigt kul grej från youtube, lägger in den sen...

Modejouren

Hahaha, jag har hittat en ny blogg, modejouren. Och nej den är inte så trist som den kanske låter. Ingen wannabe Sofi Fahrman eller någon annan, utan en helskön blogg full med ironiska inlägg. Och jag tänker följa deras budord. "Lev Chict"  Även om det inte innebär för mig att vara perfekt sminkad varje dag, eller att gå med en stor mugg latte i trendiga skor, tench och stora svarta bågar. Utan kanske att ha kul, inte reta upp sig på småsaker (människor, som jag för övrigt ofta har otroligt lätt att göra!) och njuta av livet. Inte gå förbi spegeln ihopkrympt och se de fula sakerna på mig själv, utan de snygga. Jag tycker till exempel om min ögonfärg och brukar, nu när jag tänker efter få komplimanger för dem.

Nu skriker syster på mig att jag måste plocka undan laxen, bästa att lyda order. Även om att lägga in lax i en burk inte är så chict.

Väntar på lillasyster

Yes, hon borde komma när som helst. Hon har varit i Itailen en vecka, och ja, jag har nog saknat henne lite, nog för veckan har gått snabbt. <3 Ska fira med kanelbullar tror jag
Nu kom hon visst!


Ut med dig!

Varför sitter jag här nu?! Jag som skulle ta en skön joggingtur till Stadshuset. Bäst att sticka.

Jag shoppar loss på DryLake

Nu ställde inte jag upp på Glamours stilettorun, men om jag gjorde det och vann så var jag tvungen och övningsshoppa lite på DryLake.se. Haha, jag vet, lite fånigt, men kusinerna sover och jag har inget att göra.


MITT KONTO
LOGGA IN
MINA UPPGIFTER
SHOPPINGBAGEN
MINA ORDER
MIN SHOPPINGBAG
ProduktStorlekFärgAntalPris totalt
JUICY COUTURE KLÄNNING SharrisonSEK 2,299.00
Klänning från Juicy Couture SneutraSEK 3,099.00
Willow klänning 10svartSEK 3,599.00
PATRIZIA PEPE TRENCHCOAT 38brunSEK 4,299.00
Paul & Joe överdel 211SEK 1,899.00
27cig.legSEK 2,899.00
BOTKIER väska LblackSEK 7,099.00
Strenesse NAbeigeSEK 5,199.00
AG armband NAguldSEK 1,399.00
AG armband NAnaSEK 499.00
LA STHLM NAsilverSEK 1,199.00
AG halsband NAnaSEK 699.00
McQ scarf. NAnaSEK 2,099.00
SOLGLASÖGON FRÅN AM EYEWEAR NAcobraSEK 1,899.00
SOLGLASÖGON FRÅN LINDA FARROW NAblackSEK 2,299.00
Order totalt       SEK 40,485.00

  Till butiken  
  Uppdatera  
  Till kassan  


INFORMATION
1. Webbutiken justerar automatiskt antal beställda artiklar till vad som finns i lagret.
2. Om du ändrar antal på en produkt, klicka på UPPDATERA innan du klickar TILL KASSAN.
3. Om du vill ta bort en produkt från Shoppingbagen kan du skriva noll som antal och därefter UPPDATERA



Drylake
Om Dry Lake |Köpvillkor |[email protected]||® All right reserved|DL Konfektion AB ®2007
Drylake
Ändå kom jag inte upp i 100'000. Shit jag tror att jag mpste öva lite mer.

Aooouuu

Eller hur låter en varg egentilgen? Det jag vill komma till är att jag har varit på Skansen idag med skolan. Vi fick i uppdrag att studera vargar i trettio minuter, och gissa vad vargen gjorde för spännande? Nää just det, ingenting. Men en annan grej som faktiskt var kul det var när vi står där under ett träd så säger P; "snälla säg att det där var ett ekollon" Svar nej, det var inget ekollon, utan fågelbajs. Mitt i håret, jag fick mig ett gott skratt (jag vet, skadeglädje...), men stackars P fick leta reda på en toalätt. [Haha, jag har visst köpt för mycket kattströ]

På hemvägen passerade jag
La Ninja, som även har en webshop med många roliga smycken.

Sedan blev jag lite påhittig och bestämde mig för att låta mina små djur bli lite aktiverade. så nu har de något att göra iaf.

14/5

Hjälp, jag är redan inne på halva maj. Nyss var det ju april och mammas födelsedag! Tiden går snabbt när man har roligt. Inte för att jag hade så kul igår. Gick ju och simmade, och sedan har jag tittat på tv och städat och pratat lite i telefon. Idag har vi iaf friluftsdag. Jippie, rikitgt kul att vara utomhus när det regnar (not).

När jag satt och åt frukost så såg jag att Halvan satt och drog päls, sötisen vill ha bebisar.

Ps, jag vill ha ett sommarjobb. L ska åka till Tokyo och jobba, E har typ två jobb på g. Vad har jag?! 0 jobb.

Bilder, ahaha

A darling har precis skickat bilder från gårdagen. Haha, omg vilka bilder det finns på mig, herregud. Hoppas verkligen inte att de kommer ut tillallämn beskådning.

Nu ska jag ta och packa min väska och dra och simma lite.


Schlager

Även om varken Ukraina eller Sverige vann så har jag haft en jäkligt rolig kväll! MAssor med mat kvar, får nog frysa in massor, och prångla på pappa och mamma. Eller den som är hungrig kan komma förbi och äta lite tårta, choklad, paj, sallad, mozarella, brie, eller vad som nu behagas. Imorgon ska jag vara duktig och antingen simma eller jogga, funderar på det senare. Var ett tag sedan....

Nu ska jag borsta ut lockarna, tvätta bort mascaran och få lite skönhetssömn. God natt.


Sieben, sieben, ai lyu-lyu

Ukrainas bidrag är det roligaste jag sett på länge. Den sätter sig direkt på huvudet. Haha, great!
Imorgon blir det schlagerkväll hemma hos Cecilia, och det är schlager tema på smink och kläder. Frågan är bara vad jag ska ha på mig?! Funderar på att sminka mig som en dragqueen eller något, måste nog öva mig lite på det.

Nu har jag tagit lumpen! Ja, eller iaf den franska. Jag har suttit på Lyccée Saint Louis i några timmar och lyssnat på ett föredag. Det var väl sådär, fast man fick goda kanelbullar och pains au chocolat. Och apropå goda kanelbullar! Igår var jag A och P på café Saturnus där de har helt enorma kanelbullar. Vi trotsade vädret och satte oss ute under filtar, men det var riktigt mysigt! Dit ska jag gå fler gånger, de hade massa med franskagrejjor som verkade supergoda. Tyvärr är det ganska dyrt. Ps kanelbulle + stor choklad gick på 70:- Men A bjöd mig så jag behövde inte bli fattig ;-) Eller iofs betalade jag Ps fika, men min ränta är hög, så jag hoppas hon lämnar tillbaka det snart.

Nu ska jagh nog gå och dansa lite lasha tumbai.

Sieben, sieben, ai lyu-lyu
Sieben, sieben, eins, zwei
Sieben, sieben, ai lyu-lyu
Eins, zwei, drei

Okay, happy end

Sitter och funderar

Egentligen så ska jag vara ute med min bössa och samla in pengar, men P hoppade av så nu är L påväg in till stora staden. Alla verkar vara så negativa till allt. Kan det va vädret? Jag är hungrig... har ätit choklad nu, men om ett tag ska jag och L äta lunch.

Nu ska jag ringa lillasyster och fråga hur det går för henne.


Parkas + kaos

Idag var jag ledig från skolan, jippie yäy. Därför bestämde jag mig för att traska till C/O Stockholm på Götgatan som hade utförsäljning. Och shit vad mycket människor det var där. Kön ringlade runt affären, men det avskräckte inte mig. Efter att ha tittat runt lite såg jag att mitt favvopuder från Biotherm var på 50% så då var jag ju tvungen att köpa det. Men att stå i kön i 45 minuter, nej tack. Jag gick upp en trappa, där tog det tre minuter, sedan strosade jag nöjt ut ur affären.
Det är lite konstigt, när jag hittar saker som jag verkligen vill ha till ett fynd pris så får jag lyckorus genom kroppen. Och det varar hela dagen.

När jag kom hem igen så hittade jag en avi från Posten, mitt Lipton te har äntligen kommit. Så jag och mamma traskade ut och hämtade det. På Netto träffade jag K, ett bra tag sedan. Haha, när vi stod och snackade lite så var jag nästan osäker på om det var han. Fast han tyckte också att jag såg annorlunda ut.
Sedan fortsatte jag och mamma till en secondhand affär och där hittade jag en beige parkas. Har funderat ett tag på att köpa en, men samtidigt inte velat lägga mycket pengar på ett plagg som kanske är kul i en säsong. Därför blev jag mycket nöjd med min för 115:-

Det verkar som om A också ska byta skola. Shit, jag har ingen lust att komma tillbaka i trean om både P och A har bytt. De förgyller dagen i skolan. Isf får jag också byta, så det så.

Stan

Idag har jag och moder varit på stan och shoppat till mig. Det blev ett och annat, bland annat ett par kosta svarta byxor som jag är lite kär i. Hur som helst hade vi väldigt mysigt. Vi åt (fisksoppa respektive musslor med aioli och sallad o.pommes) och fikade på Café Panorama. Mamma brukar aldrig gå in i kulturhuset, så det var på tiden att jag fick in henne där.
Annars har jag pratat lite med A som skulle klippa sig och E (som för övrigt int hade klippt sig vad jag vet)

Nu börjar Topmodel som jag tänkte titta på.

Ansökan är postad

image12
För några dagar sedan postades ansökan. Ett steg närmre Paris, och ett steg längre ifrån Stockholm.
Runt den 12:e kommer några kusiner hit, måste öva upp min franska. Så det blir lite kul.
Nu ska jag och mamma gå en sväng till stan.

Oh dear

För att citera L. Gårdagen blev tja... kanske inte riktigt som förväntat. Började dåligt, blev bra för att sedan bli sämre. Vi skulle ha mött vår vän F i Enskede, så vi sätter oss och åker dit, samtidigt som vi försöker få tag på honom, men ingen svarar. Så vi fortsätter åka, tillslut är vi i Enskede, och tänker Äh, det ska väl inte vara så svårt att hitta en brasa. Trodde vi... Efter att ha gått ett tag stöter vi på en katt som blir vårt enda sällskap där. Vi beslutar oss för att åka tillbaka åt andra hållet, mot hässelby. Väl vid typ Vällingby får vi äntligen tag på F, som är helt likgiltig, han säger inte ens förlåt. Jävligt (ursäkta) dålig stil.
I Hässelby kommer vi till en fest som till en början är mycket trevlig. Tills att P börjar bli allt för påverkad. Gissa hur det slutade? Jo jag fick sitta och hålla upp henne vid toan, för annars skulle hon bara ha ramlat ned i den eller nåt. Tillslut måste vi ringa efter hennes föräldrar (jo, hon var så borta) och tja... Jag kom väl hem vid halv fem i natt (morse?)
Det var min valborg. Men hey, jag klagar inte, jag känner inte ens av någon baksmälla idag. Annat är det nog för P.

hits