stress


Låten sammanfattar stressymptomen ganska bra. I övrigt är Grekland bokat i augusti. Vi kommer dö av värmeslag, men det blir kul.

God bless the mintchoklad



Missat denna? Gå genast och köp förpackningen på 100 gram och ät. Det gör jag.

solsken

If this is communication
I disconnect
I've seen you, I know you
But I don't know
How to connect, so I disconnect


Je n'aime plus paris



Non, je rigole, ce n'est pas vrai.

Paris ar som vanligt underbart. Jag ar fortfarande extremt forkyld och lar fortsatta vara eftersom jag inte tar det lugnt. Lordagen spenderades i parc Monceau sedan tog jag och K en café crème pa ett ratt omysigt café. Pa kvallen gjorde vi Paris by night. Det blev Neo, Le Baron och BC, Black calvados tror jag det star for. Billigt och bra eftersom det ar valdigt trendiga stallen dar man inte behover betala intrade, det galler bara att komma in. Men det hade vi inga problem med :) Sedan tog jag forsta metron hem och somnade vid sju. Gick upp igen vid halv ett for att upptacka att det var varmebolja i Paris. Satte pa mig en sval klanning och gladiatorsandalerna och upptackte att jag hade blasor pa fotsulorna efter gardagens dansande i hogklackat. Gick forbi familjen som hade ett loppisstand. Kollade pa de andra men hittade inget. Akte till marknaden som hade stangt. Gick och kopte korsbar och njot av staden. Sista stoppet blev La Fourmi sen akte jag hem at middag och somnade tidigt.
Imorgon aker jag hem. Men innan dess har jag ytterligare en dag att spendera i staden.

dricker lite mintte och lyssnar på musik


Jag trotsade förkylningen och gick ut och åt grekiskt med några jobbarvänner. Det var gott och kul.

täppt

Okej de senaste dagarna har jag hunnit med mycket. Bland annat en helkväll på ett tomtCentralbadet, matlagning + förberedelser inför mottagning, vunnit singstartävling, tagit studenten med allt vad det innebär (totalt nedkyld efter ett superkul flak), varit på mottagningar, dansat på Spy Bar och kommit hem fem för att sedan jobba dagen efter. Detta resulterar i en extrem förkylning, tror t.o.m att jag har lite feber. Detta kommer givetvis mycket olämpligt eftersom jag planerar Paris till helgen.


hits