2 månader efter

Igår träffade jag P och A. Det var hela två månader sedan vi sågs. Jag har saknat dem! Vi gick på en italiensk restaurang på Karlavägen. Jag beställde världens flottigaste och godaste pizza, är typ fortfarande mätt. Eftersom jag ligger två månader efter i snacket så hade vi mycket att prata om. Nästan lite för mycket, vi var typ dem sista kvar. Tur att vi ska ses på torsdag också.

Annars går jag bara och njuter av att vara hemma. Men snart kommer verkligheten ikapp. Jag måste faktiskt börja plugga lite också, men det ska jag väll hinna med. Pappa har för övrigt också beställt n ny laptop. Förhoppningsvis hinner den komma innan jag åker.
Nu ska jag ta och gå ut i solen.

Heeeeeeeeeeemma!

Åh, fy fasen vad skönt! Den senaste veckan har jag gått och räknat ned dagarna. Men nu är jag äntligen här i gråa och kalla Sverige, men vad gör det?

Till en början såg det ut som om jag inte skulle komma med överhuvudtaget. Jag bestämde mig för att räkna med 2 timmars resväg till Charles de Gaulle, och på Rer:en möter jag J som tydligen också skulle ta samma plan som mig. Kul med sällskap. Sedan när vi skulle checka in blev jag hänvisad till gaten, skulle få sittplatser där. Jag reser nämligen på lite speciella stand-by biljetter. Och enligt mamma så skulle det finnas gott om platser. Men väl där är det säkert 10 andra stand-byare. 2 minuter kvar till beräknad avgång, jag hade fortfarande inte fått en plats, men några andra hade det. Sedan ropade de upp Andersson, då är det en man som är snabb i kaäften och säger ja, grabbar biljetten och springer lite smått mot gaten. Samtidigt hinner jag säga att jag faktiskt också heter Andersson. Självklart hade de blandat ihop biljetterna, det var jag som skulle ha den. De upptäckte de också, så jag fick den men det stod inte vilken sittplats jag hade. Så jag frågade. Du ska sitta i cockpit fick jag till svar. så det blev att gå igenom en säkerhetsdörr in före alla andra i planet. Trångt var det, men piloterna var jättetrevliga och det bästa, jag kom med!

Jag blir rik

92 Euro har jag "tjanat" denna helg. Très bien! Det lonar sig att traffa slakten som ar generos. Naa, men arligttalat sa har det varit mysigt ocksa. Jag traffar dem sa himla sallan, men nu har jag fatt nog och ska aka tillbaka till Neuilly.
Om en vecka ar jag i Sverige vid den har tidpunkten. Jag langtar!

Jag gor min laxa

I Idrott och Halsa fick vi i uppgift att skriva en text om hur vi mar idag, om vi kanner oss stressade, trotta, glada osv. Hur vara matvanor andrats under tiden vi varit har, och hur vi motionerar. Samt dra paraleller mellan dem. Sedan vill de att vi tva ganger i veckan, utover det som vi brukar motionera, utova nagon form av aktivitet. Fragen ar bara vad jag ska hitta pa for nagot. Jag tanker knappast betala dyra gymavgifter.

Vag jag gor:
Joggar, promenerar, simmar.

Vad jag kan gora:
Intervaller (jobbigt)
Yoga (da maste jag gora det pa mitt rum helt sjalv... Inte sa lockande)
Cykla (maste fraga C om jag kan lana hennes cykel, sen finns det inte s^manga stallen att cykla pa har)

Sen kommer jag inte pa nagot mer. Imorgon ska jag nog ta tag i det. Det blir
Pain aux raisins till frulle, sen far jag vall slapa mig ut.


Ikvall sover jag i vardagsrummet. Vantar pa att rugbymatchen ska ta slut, sa att jag kan sova. Ar trott efter gardagen.

Jag skiver helt meningslosa inlagg. Intresseklubben antecknar.


1 vecka kvar till lov

Och vad skont det ska bli. Visserligen gar veckorna ganska snabbt, men...
Forra helgen var jag pa Père Lachaise med F och sen stack vi till eiffeltornet dar de hade satt upp en gigantisk skarm. Frankrike-England i rugby. Varesig man vill eller inte sa rycks man med har i Frankrike. Rugby ar jattestort. Val dar var det tiotusentals manniskor. Trangt, men kul.

Igar firade vi M hemma hos mig. Pizza, fetaostsallad, ostar, brod, snacks, chokladkaka, glass, champage och vin. Otroligt onyttigt, men vad fan, det var gott. Mysigt ocksa, jag drack mest och blev lite snurrig. Hoppas inte S markte det nar hon och familjen kom hem.

Idag ar jag hos farmor och farfar. Tankte sova over har nu nar jag anda traffar dem. Annars brukar det bara bli en gang per ar. Dessutom sa har de bade internet och IPtelefoni sa jag tankte ringa hem och till nagra komisar, om de nu ar hemma.

9 oktober

Mitt schema är ganska idiotiskt. Tre gånger i veckan, måndag, tisdag och onsdag har jag ett hål på lite mindre än 4 timmar. Stört va? Så därför tänkte jag i fortsättningen passa på att åka till Méderic för att kunna surfa lite och skriva lite mail.

Helgen blev lite vild. Jag sov över hos F, vi köpte en vinflaska och en liten vodka och blandade drinkar hemma hos henne. Sedan stack vi ut. Det var sjukt mycket människor på stan. Rugbymatch (Nya Zeeland-Frankrike), nuit blanche och Paris fashion week. Dessutom hade Frankrike vunnit matchen så alla människor strömmade ut på gatorna för att fria. Vi var vid Bastille för att träffa M, sedan gick vi till en bar och drack en drink. Efter det bar det av till la fleche d'or där de hade varit några gånger förut, men det var första gången för mig. Jag måste säga att vara blond ger en heldel fördelar här. Till exempel att lätt kunna klia förbi kön in till klubben. Där inne dansade vi flera timmar. Sen så stack M hem till någon fransman, jag och F blev bjudna på drinkar i baren. F fick i sig för mycket drinkar. Och så blev allt knäppt... Folk blir konstiga när de dricker för mycket. Men vi tog oss hem och så iaf. Fs madame var ju rätt pissed dagen efter, men jag hann smita iväg när hon var ute, så jag slapp träffa henne. Men jag lär nog inte få sova där något mer, tyvärr. Nästa helög ska bli en vit helg.

Livet rullar på annars. Nu börjar även hösten komma hit. I alla fall på vardagarna, på helgerna blir det helt plötsligt varmt. Wierd. Jag börjar bli förkyld, det gör otroligt ont i halsen när jag sväljer och jag nyser hela tiden. Mitt hår är fett också, jag pallade inte att tvätta det imorse. Hoppas jag inte blir alltför sjuk. Om man är sjuk ska man vara hemma i Sverige. Då kan man ligga i soffan och titta på film hela dagen och dricka kanelte.
I min värdfamilj har alla tv på sitt rum, alla utom jag. Så när middagen är färdig går alla in på sitt rum. Det finns iofs en tv i hallen, den är så gammal och skruttig att det inte ens finns en tvomkopplare, man måste gå till tvn för att ändra kanal. Sen så är bilden helt suddig också. När jag kommer hem ska jag bunkra upp med ett lass pocketböcker som jag kan läsa på kvällarna. Nu läser jag Isprinsessan och innan läste jag Flickan som lekte med elden. Den senare var faktiskt bättre.

Farmor och farfar kommer snart till Paris för att vakta mina kusiner. Då ska jag nog åka och hälsa på dem lite. Och visa dem att jag har förbättrat min franska ganska rejält!
Okej, nu ska jag slut skriva massa skit.
Salut.

hits