Bakdag

Håller jag på att bli en Bree van Derkamp från DHW? Idag har jag bakat en äppelpaj till pappa (wtf, länkknappen fungerar inte...) Och nu håller jag på att laga saffransbullar http://barajagjohanna.blogg.se/images/mmm_1138909822.jpg 
Härligt!

för övrigt har jag sett Marie Antoianette i helgen den får CCC av fem möjliga.h


Linssoppa och fysik

Idag hade jag bara en lektion, vilket var väldigt skönt. Spanade in Urban Outfitters på Biblioteksgatan. Jättekul med en ny affär, jag tyckte om lokalerna och deras lite udda prylar.

Till middag har jag lagat god linssoppa, jag måste öva mig på att göra soppor, eftersom att jag kommer antagligen få leva på det när jag blir en fattig student.

Nu har mamma hämtat ut biljetterna, snart sticker vi till Thailand. Det ska bli såå skönt. Men nu får jag inte tänka på det. Fysik ilämning och franskprov imorgon

Inne repektive ute i min garderob

Flera bloggare har ibland inne och ute listor. Därför tänkte jag också göra en för fösta gången i min blogg. Det är de kläderna som anses vara inne och ute i min garderob. Here it goes

Svarta tröjklänningen
De bruna ridstövlarna
De klassiska svarta pilotbrillorna (som jag för övrigt inte hittar)
Mina Vicor & Rolf kläder
Den röda kappan
Mörka jeans
Kaninhalsbandet
Senapsfärgade linnet


Skidjackan (som endast används när jag är på skidsemester eller när jag pysslar med djuren)
De svarta fula skorna
Blekta, bootcut jeans
T-shirten från Stella McCartney (används på gympan)
Grishalsbandet (men den kommer jsg använda ändå)
Alla dessa t-shirtar som har dålig passform

Jag måste rensa min garderob och köpa lite nya fräscha basgrejjer.
Det ska tydligen vara billigt att sy upp kläder i Thailand, kanske borde pröva på det när jag åker dit den 10 december

För övrigt hade jag en supertrevlig kväll igår med "Gloria, Frida, Cher och Donna" Det var våra coola namn. Jag fick heta Agneta, kalla mig Nettan...




Bloggarna

Jag, jag blev utmanad, så här är min lista.
Alexandras favoriter
Sigrid
Ytligheter
Hotspot
Shecity
Leagally Blonde
Engla
Stockholms s. s.
Face hunter

Ja där är några som jag antar att de flesta brukar läsa. Jag orkar tyvärr inte länka till dem ;)

Fest?

Ja här sitter jag med 40 åringar som börjar bli lite påverkade. Jag har mest suttit och försökt plugga fysik :o) Fast de är ganska trevliga ändå. Úndra hur rökförgiftade mina kaniner blir på balkongen där de står en kille och röker cigarr?!



Eeeh, nörd eller?

Nej, jag vill inte kalla mig nörd. Men här sitter jag, en lördagskväll och pluggar matte. Eller... jag har hrm visserligen inte börjat plugga än, men jag ska! Samtidigt vräker jag i mig hallon.

Men sure, jag går NV programmet, så tja. Kalla mig naturnörd om du vill.

Först i kön

Yes, var där ca 50 minuter innan H&M öppnade och där stod ett tiotal personer och väntade hoppfullt.
Jag började snacka med tre andra tjejer, och vi bestämde oss för att samarbeta lite. Så när grindarna öppnades kröp vi under och sprang in i butiken, oj vad det gick fort! Jag lyckades få tag på flera plagg, bla den svarta trenchcoaten, den grå tröjan och flera andra saker.
Visserligen visste jag att jag inte ville ha dessa saker, men här är det djungelns lag som gäller. Gav bort och bytte flera plagg, men till sist så blev det en svart T-shirt med puffärnar och rosettmönster på, och linnet med den stora rosetten framtill.
Jag funderar dock på om jag verkligen ska behålla linnet, strl 36. Om någon är intresserad så skriv.

Aja, det var roligt att vara där, även om plaggen inte riktigt är min stil.

Efter det kaosiga H&M i Västermalmsgallerian gick jag in till stan, och tittade lite i modebutikerna där. Det fanns ganska mycket kvar, främst angoratröjor, klänningar och underkläder. Sedan bar det av till Gallerian där det var modevisning. Vilket var ganska kul att titta på. Någon gång vill jag också sitta på första raden ;)

Faan

Tänk att någon som jag tycker om så otroligt mycket men samtigt hatar kan vara så dum. Personen i fråga verkar inte ens bry sig om hur jag mår, frågar aldrig.
Det var pga av personen som jag gick ner flera kilo i vikt (eller inte bara pga av x, utan lite diverse andra saker också) Jag ville, trodde, hoppades att personen skulle bry sig. Vilket den inte gjorde. Jag vet jag är barnslig.
Det var bara tre personer i min närvaro som reagerade, jag älskar er så mycket! För jag vet att ni bryr er, och jag bryr mig om er också.  <3

Lava

Idag har jag och Carro varit på Lava, jag tycker väldigt mycket om att vara där, det är skön stämning och man kan pyssla, det är kul. Jag hade köpt den röda nyckelringen och gjort som ¨många andra bloggare, nämligen ett halsband utav det. Som tur var hade Lava kedjor så jag fick den precis i längden som jag ville ha.

hits