Skolk

Yes, idag är första riktiga dagen så jag skolkar ifrån skolan. Orkade inte med att misslyckas på provet. Så jag har tagit en promenad köpt en glass, traskat bland turisterna på Västerlånggatan. Mina ögonlock var snullna, så jag såg ut som ett missfoster.
Men jag är iaf sjukamäld, pappa fick ringa, det är ju det minsta han kan göra. Idag, men inga fler dagar, får egentligen dåligt samvete, men....
När jag skulle ta hissen upp mötte jag en (hrm snygg) kille i trapphuset, han var tydligen nyinflyttad så jag visade honom hur man hittade till hans våning, när jag flyttade inte här tyckte jag också att allt kändes som långa labyrinter.
Snart ska jag plugga så att jag får bra betyg på biologin.


Oh shit

Måste jag tänka så mycket, nästan hela tiden?!?!?! You are on my mind all the time...
E skulle höra av sig idag, ev skulle vi på någon fest men hon har fortfarande inte ringt. I och för sig så vore det bäst om jag stannar hemma och pluggar. Har jäääääätte mycket att göra. Tyvärr.  Men enligt Ipod-quizet så skulle min helg vara ganska bra, om jag inte minns helt fel.
Idag hann jag göra det som jag inte gjorde igår, nämligen att gå på stan. Min fina blus från Indiska byttes till en större storlek, och jag hade tur! Sista storleken tog jag. Jag har verkligen inte varit på stan och shoppat på jättelänge, så jag blev mycket insprierad av att gå ut idag. Trots att jag hade fett hår och såg allmänt skabbig ut, då brukar jag i vanliga fall bara bli deprimerad på stan men inte idag.
Jag har fortfarande inte haft snöbollskrig eller åkt pulka. S k a n d a l .

Ledig

Idag är jag ledig från skolan, mycket skönt! Min lista på vad jag ska göra idag;

Städa
Diska
Gå och handla
Baka en paj till pappa som kommer hem idag
Plugga
Ringa till A

Ev gå lite på stan.

Det var evigheter sedan jag var på stan, vårt nya schema är inte alls lika bra som det förra, så det blir inte till att gå till stan, har massor med andra saker som jag måste göra. Tyvärr så är det ju lönehelg nu,k så det lär väl vara kaos.
I förrgår kom mamma med ett par stövlar som liknade min som jag köpte på myrornas, fast i svart skinn, 30:- kronor betalade hon, helt sjukt, men så var det uppe i Ö-vik också.
Nää, nu är det dax för mig att klä på mig och gå och handla lite.


Skåp snack

Igår pratade jag med en snygg kille. Hehe, yäy, måste bara komma på något smart att säja nästa gång.
Jag är ju (som de flesta?) den som kommer på smarta saker att säja efteråt då det är försent.
Idag var E hemma hos mig, det var trevligt, vi ses aldeless för sällan :( Fast hon och N är väldigt gulliga, de planerar tydligen fest för att jag ska hitta en kille. Haha.

Älvsjömässan

Eftermiddagen spenderades på älvsjömässan, bland massor med inredningsprylar. Jag tycker att inredning är väldigt roligt, men jag är inte så bra på det, än. Jag behöver nog öva lite. Mitt rum hemma hos mamma är väldigt fint, vitt med några blåa och silvriga detljer. Det är jag väldigt nöjd med, men det är tack vare mamma som det är så fint, hon är inredningsintresserad.
Hos pappa är det lite tomt... Det tar nog längre än vad man tror att fylla ett rum, det är ju faktiskt inte bara att gå ut och handla. För inte så länge sedan så köpte jag en söt blomma, men jag vet inte vad jag gör för fel, alla mina blommor hatar mig. Anyway i början ville jag inreda det marint hos pappa, men nu vet jag inte riktigt. Pappas systers lägenhet är coolt inredd, det var så jag ville ha mitt rum, men tja vart ska jag hitta allt det fina?! På mässan såg jag massor med fina prylar som dessutom var bliiligt, det var ju iofs inköpspris så... Får be Mona köpe in saker till mig. Eller nåt.

Apelsiner, och gitarr

Jag och L åkte iaf till myrorna, men de hade tyvärr inget speciellt där. Fast hon hittade iaf ett par fulsnygga vita solglasögon. Jag har Mormors systers solglasögon, de är fula  om något ^^
Idag har jag tagit det lugnt, kanske lite för lugnt. Dagen började med att jag gick upp och köpte frallor på vivio, sedan åt jag, familjen och kompis en god brunch. Sedan gick jag till pappa för att gå vidare och handla grönsaker till kaninerna. Pappa är för övrigt i Frankrike nu, om tåget från paris inte knölade, han missade flyget nämligen X)
Sen har jag inte gjort så mycket mer, haha. Tagit ett bad och ätit apelsiner. Jag ska fortsätta min lugna dag med en promenad i kylan. En lång sådan.

Ingen träning (?) Inget second hand och ingen veterinär

Nej fy dagen blir inte alls som jag tänkt mig.
Mamma ringde idag under fysiken och sa att det inte fanns några veterinärtider förens imorgon, så vi får snällt vänta, tackars Hampus! Då försökte jag istället få tag på L för å höra om vi inte skulle åka till myrornas, men med 1,45 kr på mobilen kommer man inte så långt. så jag skickade ett sms, men hon har inte svarat, så då blev det inte av... Därefter tänkte jag utnyttja mitt SATS kort, men fasen, friskis är ju bättre. Sats har inte alls lika många gympapass som dem... Aja, vi får väl se hur jag gör. Nu ska jag lägga mig och vila ett tag, det blev ingen tidig kväll igår, och det känner jag av idag.

Wow, jag är engelska handikappad

Jag har blivit en seriös bloggare >.< Det trodde jag aldrig.
Idag var det måndag, blä. Första lektionen var gympa, så jag släpade på mina tunga böcker till skolan. Dessutom gick jag upp, hör och häpna(!) kl halv 7. Shit. Bara därför ska jag gå och lägga mig snart, jag är sjukt trött. Sömnbrist sen i helgen och förra veckan. Vi fick bestämma vad vi ville göra på idrottsdagen, det blev yoga för min del.
Efter en lång lunch och en tråkig Marianne lektion så var det engelska prov. Seriöst, jag är engelska handikappad, jag har trots allt alltid haft ganska enkelt för mig i skolan, men nu förstår jag dem som har svårt, jag kännde lixom hur minnet slipprade ut genom ena örat. Fast efter en syunds tänkade gick det nog helt okej i alla fall.

När jag sitter och gör min fysikläxa får jag ett medelande på msn från en klasskompis, han raggade typ på mig, stackarn jag svarade inte. Hade iofs min status på upptagen så vad kan han förvänta sig. Dessutom så loggade han ut efter ett par minuter. Poor guy, jag ska låsas som inget imorgon så att han inte skäms. Det är kanske bäst så...(?)

Imorgon hade jag och L planerat att åka till Myrorna, men Hampus har ont i benet, stödjer kanppt på det så det blir veterinären för vår del imorgon. Hoppas inte att det är något allvarligt. Dax att ge honom lite mat kanske. Sen -> straight to bed!
Godnatt.

Klagobloggen

Yes box. Jag har märkt att jag oftast skriver här när jag är irriterad, ledsen, stressad osv. Men den som inte vill läsa skit behöver inte, och tur är väl det.
Nu tänkte jag klaga på att jag har massor med engelska glosor som jag ska lära mig. Carro är den som är bäst på att förhöra mig men hon är på träning nu.
Appropå träning så var jag på medelpasset idag, och shit jag har fortfarande bra kondition, och tack vare detta blev jag peppad till att träna. Ska använda mitt Sats kort, sen måste jag ringa E och säja att vi ska börja träna tillsammans, iofs tränar hon ju ganska mycket, men det är ju bra att ha en träningskompis.
Okej, dax att sluta snacka skit.

Citat från i fredags;
S: ..Men han var värsta störd, hade typ 2 personer inuti sig.
Jag: Vadå, var han schizofren?
S: Nej han var typ arkitekt eller nåt.
Hahahahahaha, det roligaste var att hon inte fattade vad vi skrattade åt.

På väg

ska strax gå till Mamma och Carro. Är på dåligt humör som vanligt. Jag måste vara lite mentalt störd. ^^

Nada

Inte ett skit har jag gjort, men vadå?! Skolarbete på en lördagskväll är ju faktiskt inte så lockande. Men jag kommer ångra mig imorgon, men det får jag ta. Nu ska jag och H ut. Det enda som är härligt med att det är kallt är att jag tycker bättre om att andas in kall luft i lungorna än varm. Det känns fräschare, I know, I'm wierd.

Dipp

Usch, jag hatar när jag får humördippar. (då humöret sjunker och man känner sig allmänt värdelös och irriterad) Fattar inte varför... Dagen som har varit så bra. Igår kväll var jag allmänt rastlös, så jag ringde L och frågade om hon ville hitta på något. Så då åkt jag hem till henne, där vi hade det roligt tillsammans. Vårt gitarrspel är bäst!  Hur som helst så sov jag över där. Hehe, jag gillar deras lägenhet, jag känner mig typ hemma där XD
Sedan bestämde jag mig för att gå förbi konditoriet och köpa en selma till mormor. Hon belv jätteglad när jag kom, så jag stannade där på lunch. Det bar även av till Stadsmissionen, men jag hittade ingenting där idag. Letar efter några snygga blusar i lite olika färger, men jag hittade bara en i en lite läskig gul färg, så jag vågade inte köpa den. Nästa gång får jag åka till myrorna i Ropsten då ska L med.  Vet inte om jag skrivit det, men jag hittade väldigt fina stövlar där, i skinn för 60 pix.
Hade tänk att gå på friskis, men de har visst inte några pass som passade mig på lördagseftermiddagar.
Aja, dax att sluta skriva, känner mig på lite bättre humör nu. Jag har massor att göra så nu får jag inte sitta här så länge.

I had a vision I could turn you right
A stupid mission and a lethal fight
I should have seen it when my hope was new
My heart is black and my body is blue

And I'm losing my favourite game
You're losing your mind again

Grattis

Idag fyller min farfar år, 76. Grattis <3

Igår när jag var på vivo stod jag och bläddrade i lite tidningar, och när jag bläddrar i veckorevyn så blir jag riktigt förvånad. Vem får jag se om inte Lpå en hel sida i tindningen!?!  Självklar ringde jag henne direkt, och hon visst inte om det, så hon blev riktigt glad.
Hon vann tävlingen och får därför pryda mers reklam. Grattis gumman!

S kom även hem igår från Dubai, och hon hade världens finaste väskaaaaaaaaa. Jag ska också ha en sån, fast en brun. Så det så.
Bussarna till fjällen gick igår, ångrar självkart att jag inte åkte med. Men jag har jättemycket engelska och matte att ta igen efter min ledighet.
Fick även veta att jag måste spela alternativt sjung upp något för att få MVG på musiken. J fick MVG utan att ha spelat upp, konstigt då hon är typ helt och hållet tondöv och sjunger jättefalskt. Men ja ä inte bittär. för jag ska öva, öva och öva och också få MVG, så det så.
Appropå betyg så kommer jag få göra nationella i vår, men även där har jag chans att få MVG, så det känns bra.

hits