Nyårsafton

Just nu har jag på mig mitt nya linne från Sisters, riktigt snyggt!!
Ikväll kanske jag har min svarta klänning, vi få se. Nu ska jag och syrran gå till pappa och äta nyårslunch, sedan ska vi återvända till mamma och göra oss i ordning.

GOTT NYTT ÅR!


Nya VR

Egentligen ska tidningen komma ut imorgon, men jag hittade den redan idag hos pressbyrån! Tyvärr så blev jag inte imponerad, hade nog förväntat mig lite mer, men tror nog att jag trots att ska ta en mini-prenumeration av den på 5 nummer. Den påminner lite om Frida, som jag läste när jag gick i fyran.


Sunkig

Britney ser inte allt för fräch ut när hon shoppar med sin lillasyster.
http://www.hollywoodrag.com/images/uploads/brit_sister001.jpg



Min krönika finns att läsa på Expressen.se!

Tänker dock inte avslöja vilken som är min. Fick en ful svart T-shirt som bevis. Den ska jag nog använda på gympan i skolan.

H&M´s vårkollektion!

Har nu kommit på deras hemsida. Jag beställde ett par svarta cityshorts http://shop.hm.com/media/products/400/DL400_52189_09090_03_0668.jpg eftersom att jag missade att köpa ett par på Zara, två dagar senare var de slutsålda, suck. Hoppas att de sitter bra nu! Slog även till på ett par billiga pilotbrillor, H&Ms solglasögpn är dålig kvalitet, men billiga :-)
Det finns en hel del andra söta saker också, men det beställde jag idag. De svarta wrapklänningarna har de slutat med, nu finns det en sommarvariant. Inte lika snygg dock. Nu längtar jag till våren!!

Dan före dopparedan!

Jaa, imorgon är det julafton. Idag ska jag kila iväg och köpa de sista klapparna, sen är jag nöjd. Jag vet redan nu att jag kommer få min Mexx väska, i svart. Den ligger inslagen i ett rött paket och står vid dörren, hihi. Igår gick jag en snabbis förbi Sturegallerian, de har verkligen gjort fint där. Ocj jippie! Äntligen ett till Zara, det var jättelite folk där sp jag provade ett par svarta shorts, ska nog gå tillbaka dit idag och köpa dem. Så kan pappa få ge mig dem i julklapp, tss. Bara de inte har hunnit ta slut.

God Jul alla bloggare!

Avslutning

Idag var det avslutning i skolan. Riktigt skönt! Jag fick blommor av Hasse och Janne, (de är ju för gulliga) eftersom att jah har de bästa betygen i klassen, gissa vem som är glad. 9 MVG resten är VG:n, unnade mig lite godis där också, en massa gott som ingen annan verkade tycka om = sega råttor, ägg, hallonbåtar osv. Kanske borde ta en liten joggingtur nu?! Det är ju så uppfriskande. Snart kommer Douglas med familj, vi ska gå ut på resturang, det blir kul!
Au revoir! ;-)

H&Ms Concealer

H&M brukar ha ganska dåligt, men dock billigt smink. Fast jag blev lite förvånad över att deras concealer var dyr jämfört med deras andra saker. 105:- kr kostar den, visserligen är den inte dyr,  men som sagt, om man jämför med deras andra saker så blir den det. Undrar varför?
http://shop.hm.com/media/products/350/DL350_48588_D00570_99_0000.jpg

Såg fel, trodde att sminket var av H&Ms eget märke, men det visade vara L'Oreal

Chanel och Sephora

Har jämfört mina Chanel och Sephora nagellack, gissa vilket som håller bäst?

































Jo det var faktiskt Sephora! De sitter mycket längre.

Shoppat lite smått

Jag och mamma bestämde oss för att åka iväg till en galleria för att titta lite. Jag köpte en snygg klänning från Gina Tricot, svart. Men när ska jag ha den? Balen kanske, fast egentligen borde man vara lite glammigare, tänk att gå till skolan med en sådan klänning. Kanske med de bruna stövlarna och den röda koftan till, lite vardagsglammig. Får ta mig en funderare på det. Ville ju inte heller visa alla min klänning innan balen, det dka ju lixom vara ett plagg som de tidigare inte sett. Men på nyår ska jag ha den.

Sol och frost

Vilken härlig dag! Det är helt underbart att öppna gardinerna hos pappa på morgonen! Jag ser till Stadshuset, Slussen, Hötorgshusen, vattnet, södermälarstrand. Måste ta och infoga en bild någon dag. H&M har uppdaterat sin hemsida, Wrapen finns i min storlek i olivgrönt, men jag vill ha antingen den svarta eller den bruna, ingen annan. Undrar vilka tider de brukar uppdatera  hemsidan, det verkar iaf vara på morgonen.
Igår okte jag och Pappa en snabbis till IKEA, jag åt även middag där, fiskpaté ganska gott faktiskt. Idag blir nog en slappisdag. Måste även ta och städa kaninburarna, =/
Funderar på att önska mig
http://www.brommazoomarknad.se/pages/products/prod_show.asp?prodid=102970&main_cat_id=6&sub_cat_id=98&extra_cat_id=234 en sådan till kaninerna. Jag funderade ett tag på att lämna ut två kaniner på foder, men har nu bestämt mig att om jag skulle tycka att det blev för mycket så ska jag tyvärr sälja Bäbi isf. Nej, usch vad hemskt det känns att sitta och skriva det här. Bäst att jag går och städar på balkongen

YSLs Concealer!

Jag vet vart man kan köpa YSLs concealer för ca 235 tror jag att det var, blev riktigt förvånad när jag såg det.

Vad dagarna går snabbt

Det är redan fredag!
Igår var jag hemma från skolan. Riktigt mysigt, låg hemma och läste boken vänninan, älskar Denice Rudbergs böcker. Jag gick även en sväng på stan, köpte lite småsaker till pappas lägenhet, och letade efter ett par snygga shorts, men det hittade jag tyvärr inte.
http://shop.hm.com/media/products/384/DL384_49925_110000_03_6219.jpg

 Den där skulle jag kunna tänka mig att köpa. Nu är det dax att hoppa i duschen.


Promenad!

Äntligen klar med musikläxan!
Dax att gå ut en sväng med Bäbi.


Tandläkaren

Idag har jag varit hos tandläkaren, inga hål men dessvärre inflamerat tandkött! Nu måste jag borsta extra noga.
Jippie! Idag fick jag reda på mitt fysikreslutat, MVG! Då kommer jag på 275 poäng, hmm... Nu behövs det bara 4 MVG:n till, bara och bara = ännu mer stress...

Alla hemma

Ja, nu har kaninerna flyttat hem.
För evigt.

Det enda jag oroar mig för är att deras burar är för små. 120x60 är inte speciellt mycket för två kaniner, visserligen får de komma ut varje dag, men de tillbrungar ju så många timmar i den buren. Aja, vi får se hur det löser sig

Första julklappen köpt

Jag och mamma gick och tittade på koftan som hon hade sett, riktigt fin.  Jag skulle gärna ha köpt den om det inte hade varit för att Rebecca i min klass hade den, eller en som liknar iaf. Sedan var mamsen tvungen att kila, så jag gick igenom gallerian helt själv. När jag gick hem passade jag även på att ta en sväng på Åhléns, hittade boken som mamma ville ha där, inte speciellt dyr heller, 99kr stod det på prislappan, men jag fick den för 69:-
Nu sitter jag hemma hos pappa, idag är en tråkdag. Egentligen kunde jag ringa en kompis och fråga om vi skulle hitta på något, men jag orkar inte riktigt. Bäst att jag tar och pallrar mig ner till rålis så småningom.
By the way så såg jag världens snyggaste kille idag, haha.

Jag är faktiskt värd

ett MVG på historian, men eftersom att Fredric är så hårtd så får vi ser hur det går.

Uppdataerat!
Jag fick MVG, wow I'm so happy!

Västermalmsgallerian

Idag ska jag gå en sväng till Västermalmsgallerian med mamma, hon hade sett någon kofta som hon ville att jag skulle titta på. Imorgon kommer vi antagligen att få resultaren av historia och fysik provet, spännande spännande!


Längtar till våren

Här om dagen så rotade jag lite i mammas garderob när jag hade idébrist om vad jag skulle ha på mig. Hittade en marinblå oversized från Esprit, då längtade jag verkligen till våren. Kunde se mig själv gå till skolan i ett par snygga solglasögon, koftan, de vita skorna och en kjol som jag såg på Filippa K förra hösten, en röd. Synd bara att jag inte köpte den, iofs köpte Ellinor den, men ändå. Nu måste jag börja planera ett väskköp. Har fortfarande inte någon väska som jag verkligen trivs med, men jag kanske borde lägga de pengarna på en ny mobil istället. Fast äsch, det är ändå aldrig någon som ringer mig ;-)

En vända på stan

Äntligen hann jag med det! Gick med pappa och åt lunch på Kungshallen, jag to g wok som vanligt, annars så har de ingen speciell mat där. Ett ställe som är mysig óch gott är på stället vid gallerian, vet inte riktigt vad det heter, men ligger ungefär där de har sån härlig glass (alltså inte stället med yoghurtglassen). Där finns det en urgod pasta rätt med lax och philadelfia och annat gott, undrar om jag inte skrivit om det tidigare?
Jag gick förbi Champagne, och letade efter fynd. Hittade inget speciellt, men de hade några fina klänningar (till balen kanske?), men det ska jag inte lägga pengar på just nu iaf. Gina tricot har fått in ganska fina koftor, undrar hurdana de är i kvaliten. Några som verkligen håller är mina Lindexkoftor, de var verkligen ett fynd!

Don Donna och hö

Idag åkte jag tunnelbana till Gärdet för att pappa vid hans jobb, vi skulle åka till Granngården för att köpa hö och pellts. Eftersom att jag inte riktigt kommit underfund med vilken sorts pellets jg skulle köpa så fick det bli Lottie, hoppas de inte blir för tjocka utav det. När vi åkte tillbaka åkte vi förbi Don Donnas utförsäljning av skor, årets skor för under 300 kr! Jag köpte ett par högklackade skor i svart skinn som jag tänkte kanske ha på balen. De kostade bara 200 kronor, då måste man ju slå till! Man kan aldrig få för många skor. Om det inte hade varit för att stäveln knöglade sig lite så skulle jag ha köt ett par riktigt snygga stövlar också, men det få bli någon annan gång. Ikväll tänkte jag gå och lägga mig tidigt, så att jag kan gå till kaninerna imorgon bitti. Sedan kanske det blir en liten vända på stan, vi få la se.


Duktig!

Jag har ju blivit riktigt duktig på att blogga. Det är på något sätt som om det gör mig att tänka på annat.
Mamma har varit jättesnäll och tagit hand om mina kaniner de två senaste dagarna, det har varit jätteskönt. Har haft så mycket i skolan + en massa annat att tänka på. Det måste vara därför jag tappar så mycket hår, stress. Nästa vecka börjar nog dötiden i skolan, så då borde jg lugna ner mig lite. Måste komma ut på stan någon dag, onsdag kanske? Dax att börja planera inför julklappsköpen.

Prov, prov, prov!

Nu är jag på mycket bättre humör! Överreagerade nog lite sist.
Imorgon har vi två preov, fysik och historia. Usch, hur ska jag hinna plugga till båda?  En positiv sak är iaf att jag var den enda i vår klass som fick MVG på svenska provet :-)

Tårarna sprutar

pga av ilska.
*********************************************************************************************** park
*********************************************************************************************** männikor
*** varför ska det just hända mig?!



Garderoben skulle även behöva en uppdatering

Det känns som om jag har på mig samma kläder varje dag. Det är nog bäst att jag går till H&M efter skolan så att jag blir på lite bättre humör. Jag skulle vilja ha HMs wrap för 149:- i svart, men sedan Ebba skrev om den i Expressen så kommer jag aldrig få den.
Deppdag

Usch...

Idag är en sådan dag då man bara vill ligga hemma. Fast inte i en Juicy Couture, det är nog bara jag som inte tycker att de är speciellt snygga. Iaf inte de rosa. Iofs är de mörka helt okej, men inget som jag skulle lägga pengar på. Ways kläder ser ju likadana ut!
Snart måste jag ut och leta klappar, men jag har ingen aning om vad jag ska köpa till alla. Sedan skulle plånboken behöva vara större, ett extrajobb på ett mysigt café vore roligt. Men jag har ju inte tid...

hits