Kate Moss ersättare

http://www.n24.se/dynamiskt/rich_famous/did_10854140.asp

Ligger efter

Ja, jag har inte skrivit på flera veckor, har inte haft någon lust... Men nu ska jag förhoppningsvis bli bättre på det!
Igår var det Ellinors födelsedag, hon fick en pocketbok, och vi gick på bio, och såg Red Eye tror jag att det var. efter det rusade jag hem för att baka en äppelpaj till pappa, vilket tog ett bra tag. Så jag var vid rålis vid 21 tiden. Imorse gick vi och sjöng för pappa, och han blev glad för sin kaka. Sedan var det dax för orientering på Kärsön. Det var... sådär. Det regnar och blåser.
Jag vet inte om jag har skrivit det, men tyvärr så blir det ingen New York resa för mig, utan det blri Barcelona istäället, undrar om jag kan hitta min Mangoväska där?! Fast nu känns det lite sent att köpa en sådan väska, men vi får se.

Höst shoppat litegranna

Igår var jag Lydia och Lina och tävlade i Akalla
Först var jag och Halvan ut. Trodde inte alls att hon skulle gå bra, hon var nämlgen på dåligt humör, och rätt stressad :/ Men hon hoppade på ett fel, och på snabb tid, så hon gick upp i ledning biggrin.gif I finalen hoppade hon på ett igen och vann därmed lätt ny klassen s_applad.gif

Sen var det Snuttis tur, hon tyckte att det luktade rätt gott på banan, men lunkade på ändå på fem fel smile.gif

Hampus hoppade på tre fel, han var inte riktigt på humör, han var också sur. I finalen hoppade han på 2 fel. happy.gif Med ett plask i vattengraven som vanligt biggrin.gif

(kopierade en tidigare text som jag skrivit, därav dessa smileys)

Och igår var jag och mamma och hösthandlade lite kläder. Två Boomerangliknade koftor, en röd och en lila, hittade jag på Lindex, av alla ställen. Jag som aldrig brukar gå dit. På HM hittade vi en fin ullkofta. Ett par mörkbruna stävlar köpte jag på Scorett, riktigt snygga! Och på Zara köpte jag en trenchcoat (stavning?) Så nu ska jag promeknixa till skolan med stövlarna iaf, kappan får nog bli en annan dag.
Och ikväll ska jag sova hos Ellinor, och imorgon är det vandringsdag.


hits