Secondhand runda

Yes, söderrunda idag con mi amiga. Skvaller, lunch, fika (väääääärldens godaste kladdkaka!) shopping och fotografering. Jag är fortfarande proppmätt.
Nu orkar jag inte skiva mer, ska nog ta en promenad snart för att bli lite hungrig.


Café 60

Idag har jag varit i skolan, can you belive it?! I skolan på ett lovdag, var tvungen att hämta ett papper, men det var läskigt där, för skolan var typ helt tom. Ödsligt tom.
Sedan bar det av till stan, där A och jag spanade in kläder, smycken, osv. Sedan gick vi till Espresso house, för att sedan traska vidare till Café 60 som för övrigt verkar ha blivit vårt "häng". Där träffade vi M som var där och fikade med några vänner. Gulligt av henne att komma fram och hälsa.

Imöra blir det ännu mer skitsnack och söderhäng med A. Vi måste förbereda henne för hippieperioden, då får hon flytta från Stureplan till söder. Haha.

Igår fyllde C år! Min toppentjej, och gissa om hon blev förvånad när vi kom ett stort gult paket, det hade hon inte väntat sig.

A:s pappa hade för övrigt bokat en stuga i Chamonix till nästa år så nästa års sportlov är redan planerat, haha. We will see about that...

Vart tar de vägen?

Jag har säkert skivit tre inlägg sen sist, men de har inte blivit publicerade, störande!!!!

Aja, skiver nog lite mer senare idag, nu blir det paj, cocktailtomater och annat smått och gott till lunch.

Det blev en trots allt

En semla alltså. Pappa hade med sig tre stycken, så jag fick lov att skrapa bort äckelmassan. Nu mår jag typ illa. Men det är ju bara fettisdag en gång om året. Fast den som slog rekorder idag måste vara pappa. Han åt  fyra semlor!!! Haha, han kan äta vad som helst, ändå blir han aldrig fet. Lucky him.

Semlor!

17382-5
Hur uttalar man egentligen fettisdagen?
Vi får se om det blir någon semla till mig idag, det skulle isf vara om någon orkar baka semlor, och göra en utan mandelmassa. Troligen kommer nog ingen orka göra det. Men jag är glad ändå :-) Så länge det finns frysta jordgubbar/hallon så är jag nöjd. Det är typ min drog

raderat.

-


Östra mot Norra

Det blev inget konstprov idag på idrotten, inställt. Trist när man har pluggat, dessutom kunde jag fått en sovmorgon... Aja.
Idag var det dock basketmatch mot Östra som var på hemmaplan. Så jag, P, F och A pallrade oss dit, jag var rädd för att se personer som jag inte ville se. Och mycket riktigt, eller de var inte så farliga att se, så det gjorde inget. Snygg-V sågs också till, som för övrigt inte var speciellt snygg längre. Eller han såg typ ut som han alltid har gjort, vilket gjorde honom tråkig.
Norra vann iaf. Moahaha. Vänta bara, nästa gång de kommer till vår skola ska vi har världens hejjarklack. Så det så. Efter ett par för många Geishachoklader ska jag nu ta en snabb promenad. Sen blir det till och städa lite och plugga. Gaaah, jag längtar till lovet!

Film

Just det jag har ju glömt att berätta hur fredagen var.
Den var jättekul, 8 (galna) pers på Kinaresturang, med galna kineser. Haha, vi kommer nog inte dit på ett tag... Sedan bar det av till Sergel för att se the Departed, mycket bra film. Det flirtades vilt i tunnelbanan, osv haha.
Idag har jag haft en vädigt lugn dag, kollat på Titanic,
Leonardo DiCapro så söt där. Aww, min älsklingsfilm typ. Eller iaf när det gäller romantiska filmer.

Melodifestivalen

Kristan Luuk är väl ganska bra, ibland lyckas han, som idag. Ibland funkar det inte alls...

Är Måns den nya Andrés Esteche?
Magnus Carlsson har väl troligen den fulaste frisyren, tillsammans med Sebastian. Vad har han gjort?!? Han så ut som en liten gubbe i det där håret, när han uppträdde på Idolfinalen var han ju ganska snygg men nu. Han påminner lite om Dupont och Dupont i Tintin.
 Och vad har hänt med kläderna? Sure... Melodifestivalen är väl inte direkt känt för sina kläder, men hallå, det här är ju pinsamt. Lika pinsamt som Nannes titel på sin låt. "Jag måste kyssa dig"    O M G !

Shoppingsugen!!

Jag behöver verkligen nya kläder, har sett jättefina kläder ute, så till helgen följer mamma med och handlar lite. Vi fick jättefina schalar av henne igår som hon köpt i Oman. H följde med hem idag, sen skulle hon träna. För övrigt har väl inte så mycket hänt... De trängde in typ 200 1:or i musiksalen för att prata lite om individuella val, tydligen så kommer något som kallas meritpoäng tillföras, bland annat om man läser matte E, och språk steg 3. Men det får jag tydligen inte göra för det kan man bara göra i ettan. Så nu kommer jag få lov att hålla på att bråka om det. Imorgon blir det bio con las chickas.

Med en skande hand

Skriver jag ett meddelande på kortet som jag lagt ner tid på att dekorera. Ihopp om att du ska komma ihåg mig, och kanske säga förlåt. Sedan lägger  jag kortet vid chokladasken och går där ifrån, samtidigt som ett par tårar faller ned för kinden.

Hmm

Det är bara att titta ett inlägg ned så kan man se att jag lätt misslyckades med den vita veckan. Aja.

Alla hjärtans dag

17382-4

  • Varför sa jag ingenting idag?!?! Aja, fler chanser kommer skulle jag nog tro.
  • Rosor delades ut, urgod kaka åts på lunchen, geléhjärtan skickades runt.
  • Choklad, blommot och godis köptes
  • Kort skrevs
  • Matte ska pluggas, så tyvärr blir min kväll inte speciellt romantisk.

Måndagar -de mest hälsosamma?

Imorgon börjar en ny vecka, en ny start. Förhoppningsvis blir det är bra och hälsosam start. Jag ska på yoga, och på kvällen blir det ett friskispass med E. Jag kommer vara slutkörd, men det är nog bra, jag som inte tränar måste trötta ut mig ibland.
Kladdkakan är uppäten, så nu ska inget onyttigt in i munnen förns nästa helg kommer. Haha, men det går inte att äta söta saker bara ibland. Allt eller inget. Förr blev det inget, nu blir det allt. Måste. Bli. Ändring.


Något kul i den annars tråkiga melodifestivalen...

http://blogg.expressen.se/anders/entry.jsp?messid=177293
HAHA

Fan var alla var tråkiga då

Idag är inte min dag. Alls.

Frisk luft

Blää jag känner inte för att gå till ett gym och svettas, jag känner inte för att gå på något yogapass, inte simma heller.
Jag känner för att gå ut i skogen, åka långfärdsskidor, eller långfärdsskridskor på en frusen sjö, kungsan är något trång. Arrgh jag är trött på stan.

Edit: Aaaah, jag blir seriöst galen, jag ska nog bosätta mig någon stans långt inne i en mörk skog.
Just nu pratar jag med mamma som är i oman...

Lång dag

Uuä på torsdagar slutar jag kl 17.00 och den sista lektionen är två timmar biologi, fy fasen säjer jag bara... Fast när man ska diskutera celler så sitter jag de andra tjejerna och fredrik och pratar om ytliga saker, hehe.
Jag och några andra planerar roliga alla hjärtansdag rimm! Rimma är väl kanske inte det man brukar göra, men som P säjer, rimma is the schiiit and I do agree.
Nu sitter jag och knarkar hallon, är sjukt hunrig, halva middagen står och kokar på spisen, resten ligger i fiskdisken på ICA.
Appropå affärer, jag blir sjukt irriterad när mormor jämför riskakornas pris på olika affärer, fast idag var jag lika dan. Coop hade någon kampanj med frukt för 8 kr/kg så jag gick och köpte ett äpple och självklart så slog han int att de kostade 19 kr/kg. Fine det blir 2.50 istället för 1 kr. Men vad är det nu som är så störande med det kan man undra. Jo, det är inte att jag är snål eller så, en krona hit eller dit gör ju ingenting, men det som irriterar mig är att Coop 150% mer än vad de borde tjäna på det äpplet, det är något som stör mig. Haha, jag vet jag är knäpp i huvudet!

Hemskickad

Idag var jag hos g Marianne. Stackarn hon måste ha varit med om något, hon hade ingen haka.
Lördagen är planerad, det blir resturangbesök with the girls. Om inte annat så blir det tjejmiddag hemma hos mig, för mamma åker ju faktiskt till Oman ikväll. Jag är l i t e avundsjuk.
 Matteprovet gick okej idag, kunde dock inte sista frågan men men.... Jag orkar inte bry mig.

Det var allt för idag, jag orkar inte skriva mer. Nu ska jag äta god choklad som vi fårr av E! Jag överäter typ, så det blir nog en prmenad sen.

Vart tog veckan vägen?

Oj, den här veckan har gått väldigt snabbt, helt plötsligt är det fredag.
Jag känner för att gå på bio, Linas kvällsbok ska tydligen har premiär idag tror jag...
Nu har jag suttit hemma sen kl fyra för att vänta på en snickare som inte dyker upp, tror han inte att jag faktiskt har bättre saker för mig?! Irriterande.
Förövrigt har väl inget speciellt hänt, vi hade biologiprov igår och jag tror att det gick helt okej. Men jag känner för att gå ut och spendera pengar, hehe. På kläder, smink, och annat krafs.
Nästa vecka åker mamma till Oman, och ja, jag är avundsjuk. Tänk, en veckas semester som räknas som jobb, det är inte dåligt det.
Nästa vecka planerar jag en liten fiesta som P säjer, fast hon uttalar det lite ryskt, haha. Måste snacka lite med de andra. Då jävlar ^^

hits