Nytt café!

Jag, M och F har hittat vårt nya café. Det är billigt, fräscht, trendigt. Nästan lite för övermodernt. Men hallå, vi fick ju faktiskt tre stycken kaffe för mindre än 4,5 euro. Det är inte vanligt här i Neuilly. Nästa gång funderar jag på att köpa ett av deras bakverk också. Det såg så gott och fräscht ut.
Nu måste jag pluuuuuuugga. Sen ska jag gå ut en sväng, fortsätta plugga, äta och sen sova. Inget mer datasittande idag. Kommer jag kunna hålla mig?

Klagoinlägg

Jag har sjukt mycket arbete att göra tills på fredag. Jag drunknar i läxor. Fattar de inte att man inte kan ge oss såhär mycket läxor?!?!
Saker som jag har är att läsa hundra sidor i en dålig engelskabok, svara på ett 40tal frågor, ca 90 engelskaglosor, lyssna på en interjuv och skriva en text om den, samt ett fettmatteprov.

Jag dör.

Sen har jag inte ätit middag ännu. What is the fucking problem?! Varför måste man vänta så jävla länge med att äta. Fattar de inte att maten bara lägger sig som en klump i magen eftersom man går och lägger sig direkt efteråt. Detta innebär att man inte bränner någonting och maten lägger sig som fett på magen. Jag får ångest.


Ett litet test först

Gjorde som många andra ett litet test "hur svensk jag är"
Här kommer resultatet:

Hur svensk är du?
[ x] Ditt efternamn slutar på -son
[x] Du känner någon som har samma förnamn som du
[ /] Du känner någon utanför din släkt som har samma efternamn som du
[x] I din familj är ni 2 barn
[] Du bor i villa
[x] Du bor i en tätort
[x] Dina föräldrar är mellan 35-50 år gamla
[X] Dina föräldrar har gift sig
[ ] Din mamma är yngre än din pappa
[ ] Din pappa heter Lars
[ ] Din mamma heter Anna
[ ] Din familj har en Volvo
[ ] Din familj har en silvergrå eller röd bil
[x] Du har tillgång till Internet hemma
[x] Du har egen mobiltelefon
[x] Du har ett eget rum
[x] Du har varit utomlands minst 2 gånger
[x] Du har varit på Mallorca/Kanarieöarna
[x] Du har varit i Grekland
[ ] Du har varit på Gotland minst 2 gånger
[ ] Du har varit på husvagnssemester minst 2 gånger
[ ] Din familj har en husvagn
[x] Ingen av dina föräldrar röker
[ ] Din pappa är lite lätt överviktig
[x] Du idrottar flera dagar i veckan
[x] Du har husdjur
[x] Du får månadspeng
[x] De flesta i din familj är blåögda
[ ] Du äter McDonalds
[x] Du följer Melodifestivalen ibland

Multiplicera antalet kryss med tre och få din procent. Det räknar jag ut sen...

Lyckas!

I våras läste jag en bok. Den hette så lyckas du med dina studier eller något liknande. Jag har bestämt mig för att jag ska plugga mer. Jag ska lyckas bättre. Ofta har jag ingen motivation, samtidigt blir jag besviken när jag får tillbaka prov spm jag "bara" får VG på. I grundskolan gick jag ut med 320 poäng. Jag pluggade knappt något. Nu märks det att nivån är en helt annan. Och jag måste plugga mer för att få MVG. Därför ska jag i fem minuter till sitta framför datorn sen plugga i en hel timme. Sen kanske gå en promenad och sen fortsätta plugga.
Denna och nästa vecka ska jag göra såhär. Så får vi se hur det känns.
Fortsättning följer....

Goth

Cecilia är lika gotisk som Ernst i Sommartorpet

Troligen är ditt största mål i livet att komma med i Big Brother och bli dyrkad av pressen.
Hur FAN hittade du till den här sidan?!



Hur goth är du?

25 november

I brist på annat skiver jag ett meningslöst inlägg.
Egentligen så borde jag plugga massor med matte. Det ska jag göra också, om en stund. Och läsa historia också, det får jag inte glömma bort.

Saker som jag ännu inte gjort och som ska göras i Paris:
Besöka Chinatown,
Förorten
Allmänt lite fler ställen
Gå till strippbaren XD
Versaille
Louvren (nej jag vet, pinsamt)
Kyrkan på Ile de la cité
Loppmarknad
Gå på söndagsmässa

Nää, nu måste jag plugga, inte hänga på FB

25 november

I brist på annat skiver jag ett meningslöst inlägg.
Egentligen så borde jag plugga massor med matte. Det ska jag göra också, om en stund. Och läsa historia också, det får jag inte glömma bort.

Saker som jag ännu inte gjort och som ska göras i Paris:
Besöka Chinatown,
Förorten
Allmänt lite fler ställen
Gå till strippbaren XD
Versaille
Louvren (nej jag vet, pinsamt)
Kyrkan på Ile de la cité
Loppmarknad
Gå på söndagsmässa

Nää, nu måste jag plugga, inte hänga på FB

Ostron och eclair!

Fy vilken vecka det har har varit. Jag har inte alls tagit hand om mig sjalv. Jag har atit daligt och nar jag har atit har det varit onyttiga saker. Jag har inte motionerat och jag har sovit for lite. Stackars min kropp. Fran och med idag ska det bli battring. Men forst ska jag klamma lite ostron och en eclair. Sen ska jag hem, plugga, ga en promenad och bara ta det lugnt.

Barnen vaknade vid sjutiden imorse sa jag har vall legat och halvsovit sedan dess. Sen gick vi till marknaden och handlade. Nu vantar jag pa att folket ska lagga upp bilderna fran i fredags. Hoppas de inte ar for pinsamma.

Barnvakt

Babysitter Cecilia ar egentligen inte sa mycket till babysitter, hon overger barnen och gar och pratar i telefon istallet. Eller det kanske inte riktigt var hela sanningen, de har faktiskt en film att titta pa. Jag sitter och ater for mycket chokladkaka och clementiner.

Idag har jag gatt omkring i dvala. Jag har varit skittrott. Gardagen var helt okej. Inte toppenbra, men inte dalig heller.
Vi traffades hos C dar vi bytte om, sminkade oss och drack lite tequila shots. Sedan akte vi till Meddan dar vi kakade buffé och snackade lite, bade med fransmannen och andra. Efter nagra timmar sa skulle de andra folja med nagra killar till en bar pa Champs Elysées sa jag och F foljde med. Dar drack vi cocktails och ol (inte jag, jag tycker inte om ol) och tja... Till en borjan var det vall lite stelt, men pa slutet blev det battre. En acklig kille som bjod pa drinkar hangde pa samtliga tjejer. Mig slickade han orat. Usch.
Efter detta stack vi till en nattklubb som ligger under en bat vid Seine. Staller var helt okej, manga unga manniskor och vissa ganska snygga och sjùlva lokalen var ocksa bra. Desvarre var musiken ingen hojdare. Och jag var inte pepp, kanske berodde pa att jag var trott och mina fotter varkte pga stilettklackarna. Jag och F hittade varldens coolaste kille, han hade svarta Raybans och stod och dansade jattekonstigt och var helt inne i sin egen grej. Man blev riktigt glad av att sta och titta pa honom! Hur som helst sa stannade vi dar tillfyratiden, sen sa stack vi till Quick. Nagra vill fyllekaka. Pa vagen dit motten jag en fransman som var mycket pratsugen, resulterade i att jag fick hans nummer.
Sedan tog vi morgontaget hem och somnade klockan sju.

Nu maste jag verkligen ga och lagga mig. Orkar inte vara upp mer.


Puh

Jag är död. Dödstrött. Ska ta och sova en liten halvtimme eller något. Så går det är man går och lägger sig för sent. Tror att det var vid sjutiden för min del. Ska vara barnvakt ikväll. Passar på att blogg mer då. Good night.

Dod

Igar fick jag lana en digitalkamera, det var tankt att jag skulle ta lite bilder med den eftersom min kompis ar sa dalig pa att fota. Darfor la jag ned den i vaskan. Idag nar jag vid forsta lektionen skulle kolla vilken sal vi skulle vara i, tog jag upp min kalender. Sjalvklart hade sladden pa kameran fastnat i spiralen, och aker med upp. PANG ner i stengolvet. Jag trycker pa on knappen for att se om en funkar. System error. Jippie, fan.

Har i alla fall fyndat en BH fran Triuph for fem euro. En svart, precis vad jag behovde. Pa affaren som jag var pa var det massa tanter som borjade braka. Haha, en tant hade tydligen slagit den andra. Da hande den andra blivit upprord och sagt att hon skulle ringa polisen. Men den andra tanten sa att hon inte alls slagit henne och att den andra var rasist. Sa det blevlite kaos.

Nä men ser man på. På den här profilen har jag ju till och med å, ä och ö. Trevlig.

Grattis

mig sjalv pa namnsdagen. Det ar knappt nagon som brukar komma ihag att jag har namnasdag. Men lika glad for det ar jag! Sa jag grattar mig sjalv istallet.
Solen skiner har i Paris! Det ar jatteharligt. Nu ska jag ta och ge mig ut i strejkaoset, ska till Montmartre och se om jag hittar lite spannande butiker.

Nu sticker jag!

Tillbaka till verkligheten

Efter tva dagars isolering var det skont att komma tillbaka till skolan. Det fanns lite saker att ta igen, bade i skvaller och skolarbete.
Tydligen ska vi har en HOST fest pa fredag. Den ska vara i Svenska Kyrkans lokal, (det borjar redan lata lyckat) SSP ska bjuda in fransmannen fran skolan. Sen sa ska vi mingla lite, och ata. Sure, iden ar valdigt gullig. Men domd att misslyckas. Sen ar det tankt att vi ska ga ut tillsammans med dem. Men vi ska vara hemma klockan ett. Ha, vilket skamt.
Forhoppningsvis sover jag hos C, da ska vi till Champs Elysees och parta. Om jag kan sova dar vill saga.

Nyss ville jag starta tvattmaskinen. Naha, det kan man visst inte gora den har tidne pa dygnet i denna fastighet. Men maskinjaveln har ju varit upptagen hela dagen, sa jag kan ju inte gora det forns nu! Dessutom har jag typ ett par rena trosor kvar, sa jag maste tvatta. Men jag ska satta pa maskinen imorgon bitti. Jag blir trott pa deras regler. De vill inte att jag ska duscha for tidigt, men det skiter jag i. Jag duschar pa morgonen. Sa det sa. Men man kan inte duscha for sent, pa kavellen heller, inte spola for mycket vatten i handfatet for tidigt pa morgonen. Men snalla, ingen har vall dott av att lite vatten rinner i ledningarna?! Jag har aldrig strot mig pa det, hors det ens...? Nu vantar jag pa att badrummet ska bli ledigt. Suck.

For ovrigt alska jag
Liselotte Watkins illustrationer. De ar valdigt fina.

Vem ar vem?

Tranvsestit? och Charlotte Perelli?


Kinesgul

Hur kan det komma sig att jag ser gul ut? Jag har inte solat, jag har inte tagit brun utan sol, och jag har inte gulsot. Anda ser jag gul ut. Jag brukar visserligen ha en likblek farg pa huden, nastan lite sadar gron, men nu ar jag helt poltisligt gul. Och mina lappar ar helt frasiga.

Pratade med min kusin A idag pa msn. Hon skrev at hon saknade mig. Aw, gullet. Jag trodde faktiskt inte att hon gjorde det darfor blev jag lite rord. Har inte traffat henne pa flera ar.

Funderar pa om jag pallar att ga till skolan idag. Har jattemycket huvudvark. Tror nog att jag ska skippa det. Battre att komma helt utvilad imorgon an att komma halvsjuk idag. Dessutom har jag den storda lararen den sista lektionen, och jag orkar inte riktigt med henne idag. Sen sa ska jag antgligen fortsatta pa mitt prov, och det orkar jag inte heller med. Nej idag ska jag fortsatta lasa min bok 1984 som for ovrigt suger. Ska leta fram en recention pa natet och latsas att jag har last den. Eller sa skjuter jag upp lasandet till vinterlovet. Tror att jag ska vara klar med den i januari nagon gang, sa jag har ju god tid pa mig.


Battre

Nu mar jag lite battre. Ligger i sangen med datorn och lyssnar pa musik. Ah, det ar ganska skont. Vill jag verkligen ga till skolan imorgon, eller fortjanar jag ytterligare en sjukdag?

Varfor stravar vi alltid efter det vi inte kan fa?

Jakt!

Puh. Helgen blev inte alls som forvantat. I fredags slutade jag skolan lite tidigare sa att familjen kunde hamta upp mig pa St Foy. Sedan bar det av till St Quentin. Det tog lite mer an tva timmar att aka dit, men jag och C kollade pa hennes ipod video sa tiden gick ganska snabbt trots allt.
Nar vi val var framme kunde jag inte se speciellt mycket hur stallet sag ut eftersom det var kolsvart utomhus. Men jag blev tilldelad ett rum pa overvaningen dar det var iskallt. Sov med jeans, ylletroja och tre tacken. Vaknade gjorde jag ganska tidigt. Sa jag at en stor frukost. Har snackar vi stor! Och sedan hjalpte jag S att bre tjugo baguetter.
Efter detta hade de andra vaknat sa jag halsade pa Js pojkvann och hennes kompis med kille. Sedan var det dax att kla pa sig varmt. Da menar jag varmt. Jag hade pa mig, ett linne, en tunn langarmad troja, 2 langarmade ylletrojor, en kofta, jeans, ytterligare ett par byxor, jacka. Och vantar och mossa saklart. E stod klar med Open, deras jakthund. Sen tog vi den stora fyrhjulsdrivna Land Rovern till S. Dar var det ett trettiotal manniskor som jag halsade pa. Och tre stycken sjukt snygga killar. Da menar jag verkligen heta. En av dem var tydligen modell...
Sedan hoppade jag och nagra andra upp i en pickup och sen bar det av pa jakt. Det var en sjukt haftig kansla att sitta dar i pickupen nar vinden svepte forbi.
Om jag ska vara helt arlig sa ar det nog inte riktigt min grej att doda djur. Tycker att det var lite sloseri med djurliv. Fast det ar battre an att ata kott fran uppfodda djur iaf.
Men sjalva stallet var helt fantastiskt. De ager hur manga hektar som helst och har varldens storsta och vackraste sandstrand. Helt vit. Som ingen annan har tillgang till.
Nagra vildsvin, fasaner, faglar och en stackars rav blev skjutna iaf.

Pa kvallen var det champagne, sedan restaurang (jag at musslor), och sedan en liten efterfest i ett garage.
Mandagen var mindre lyckad. Bade C och M blev magsjuka. Runt lunchtiden borjade jag ocksa ma illa. Resan hem blev ett helvette. Satt bara och vantade pa att fa spy. Feber hade jag nog ocksa, fros som sjutton. Jag ville do. Sen lyckades jag tydligen somna med lampan tand, och vaknade igen vid sextiden imorse.
Sa nu ligger jag har i min sang med laptopen i knat.
Jag vill vara hemma dar mamma kan pyssla om mig som hon brukar gora...

Jag har internet!

Antligen, men nu kommer jag bli beroende. Vad har hant pa sistone? Inget speciellt. Till helgen hade jag tankt festa jarnet.... Men icke sa nicke. Nu ska jag helt plotsligt pa overklassjakt i norra Frankrike. Aja, da kan jag ju saga att jag testat pa det. Nasta helg kanske? Fast da ska jag vara barnvakt en kvall, kanske inte sa bra tt komma bakis. Eller sa dricker jag inte sa mycket helt enkelt. Ingen vidare kansla anda. Jag har borjat lata som en fjortis.

Nu sitter jag och lyssnar pa latar som far mig att tanka tillbaka pa sommaren. Det ar skont. Nu ar det kallt har i Paris, jag ar dalig pa att kla mig, vill inte ha vinterjacka. Strejk ar det ocksa, sa alla som kan komma till skolan maste, vilket aven inkluderar mig. jag bor ju narmst.

Idag har jag och F varit lite pa stan, i lyxkvarteren, pa Les Champs, och i la Fayette. Snart ska jag ga ut och bunkra upp med lite magasin infor landet. Men vi skulle tydligen ga ut nagon kvall pa restaurang massa unga manniskor, sa forhoppningsvis far jag en bra helg.

god natt

Jag är trött och ska sova. Har varit och käkat middag hos en kompis. Påvägen hem mötte jag C med fjortisgäng. Tröttsam människa det där. Misslyckad också för den delen.

Svull

Igår kom S, P och A hem till mig vid ett. Med sig hade de kanelbullar, croissanter, Ben & Jerrys, Brämhults, och annat snaks. Jag stod för en liten drink till den som ville. Dock inte jag själv. Och självklart massor med filmer. Vi tittade på film från 13 till 19. Solen sken ute de första timmarna, men för att inte få dåligt samvete drog vi ned persiennerna.
Den här veckan har verkligen gått snabb. Jag har fortfarande två kompisar som jag vill hinna träffa innan jag åker. Konstigt nog fick jag känslan av att den ena inte hade någon lust att varesig träffas eller snacka i telefon. Eller så var det jag som kanske tog fel. Aja, vi får se om hon hör av sig eller inte.
Idag ska jag iaf umgås med syster. Men först -en joggingtur.

hits