Har du också övergett din blogg?

Frågade syrran mig för några veckor sedan. Ja, det har jag visst...

Idag trotsade jag min förkylning och gick lite på stan och kollade i affärer. Vid Åhléns City stod de där igen och spelade musik. Nej, jag pratar inte om uteliggaren med munspel. Utan indianerna. De har på sig fjädrar och har långt svart hår som slutar i mitten av ryggen ungefär. De spelar panflöjt, och dansar runt. Som en slags ritual ungefär. Är det inte ganska sorgligt? De hör hemma i sydafrikaamerika någonstans och så tjänar de pengar på turister som tycker att de är exotiska. Kanske vill de tjäna ihop en enkelbiljett till Chile så de kan återvända dit de hör hemma. Eller så tjänar de bara en massa pengar på att stå där och vara exotiska. Vad vet jag.

Del tre

Nu har jag äntligen gått och köpt mig den tredje och sista delen ur Stieg Larssons böcker.

Det här är även det sista kapitlet av denna sommar. Sedan byter vi blad och börjar om. Hösten väntar på att få komma och ta över.

Fan vad djup jag blev nu. Nu minskar vi på det seriösa och tar en joggingtur följt av utgång ikväll.

Dagens outfit

Tröja: blå, rutigt mönster. Tryck på ryggen: COOP FORUM
Byxa: Blyertsgråa med praktiska djupa fickor

Det går bra nu

Ja, även fast regnet öser ned och trots att jag gått omkring med huvudvärk hela dagen känns det som om saker och ting går bra. Jag har varit på 18års fest ute i skärgården, gasat extra mycket på vattenscootern när regnet piskat mig i ansiktet, fått reda på att jag ska skriva kontrakt på måndag.

Jag är glad helt enkelt!

Är Stockholmare dryga?

Tillbaka med en ny dator, den gamla gick sönder! Den senaste tiden har jag hunnit med ganska mycket. Det bästa har helt klart varit mitt besök i Småland, Älmhult. Jag tog tåget dit klockan nio från Centralen. Satt i en kupé tillsammans med tre andra människor så det var rätt lugnt. När jag väl kom fram till Älmhult så fick jag roa mig själv i en timma innan L Slutade jobbet. Sagt och gjort, jag gick till IKEA eftersom jag trodde att hon jobbade där, det gjorde hon visserligen inte. Men tillslut så hittade vi varandra.

Fredagen jobbade L också, så jag hängde med M, hennes storasyster på 23 år. Vi åkte till en sandstrand och fixade matsäck med oss. Hennes kompisar skulle komma också. Vilket de gjorde, och jag har nog aldrig träffat killar som varit bonnigare än dessa. Den första hade på sig svarta strumpor i sina sandaler när han satt och solade, han var lastbilschaufför och hade löst snus mellan tänderna. Haha, det var roligt att se.

Lördagen åkte jag, A, och L till hennes kompis för att fixa i ordning festen. Jag orkar inte riktigt gå in på den, förutom att den var riktigt lyckad. Alla var otroligt snälla, roliga och glada. Om jag jämför med Stockholmare så är de oftast mycket mer dryga inför människor de aldrig träffat föut. Längde leve smålänningarna (och skåningarna som var på festen)!


hits