Jag behover en dator

Fan det har fungerar inte... Jag maste ha en dator. Nar jag skulle gor mina arbeten har om dagen sa fick jag sitta och srkiva for hand. Det var jobbigt. Dessutom har familjen sa att jag kan koppla upp mig pa deras WiFi. Me som sagt, jag har ju ingen dator. Sag att man pa OnOff kan fa den billigaste laptopen for ca 4000 kr. Det var ju inte sa farligt.
Imorgon ska jag pa fodelsedagskalas. Kusinen D fyller 6 ar och jag har kopt ett Europapussel. Det hoppas jag uppskattas.
Annars ar jag lite deppig den har helgen. Kvallen blir nog liksom igar, framfor Sex and the City med lite for mycket glass. Pa sa satt ar det lite jobbigt att vara har. Jag vet fortfarande inte riktigt vem jag vill umgas med i klassen, eller snarare vilka. Det finns manga som ar snalla och sa, och nu borjar grupperingar ske mer eller mindre. Jag har lite hemlangtan ibland. Gud nu later det som om det suger har, det gor det verkligen inte. Men jag kanner mig bara  lite nere...

Mannsikor som kanner manniskor

Nar pappa flyttade till Sverige tyckte han att det var konstigt att mamma traffade pa kompisar pa stan. Paris ar sa stort sa man gor i princip inte det har. Men nu ar det fjarde helgen jag ar har, och an sa lange ar allt toppen. Visst ibland ar jag nere, och ibland uppe. Det ar lite kul for nu nar jag har pratat med manniskor i klassen sa visar det sig att en av tjejerna ar modell och bodde med L i samma lagenhet i Japan under 6 veckor. En tjej ar mycket bra komis med P, en gammal barndomskompis till mig som jag inte traffat pa flera ar. Ytterligare en tjej gar i samma klass som J. Ar varlden liten?

Igar hade vi inga lektioner, lararna var i Sverige pa ett mote. Vi fick i uppdrag att titta pa lite monument i Paris, samt se Michael Moores nya fiml SiCKO. Mycket intressant film som tar upp hur sjukforsakringar fungerar i USA. Det fungerar inte alls...

Nu har jag varit barnvakt, sa darfor har jag rad att kopa nytt kontantkort, samt kopa lite drinkar ikvall.

I tunnelbanan finns det bade konstiga manniskor och snygga. Det som ar synd ar att de konstiga manniskorna far for sig att bara for att man svarar pa det som det sager sa tar dem som det vore en invit. Har om dagen sa skulle jag, M och C aka hem fran Maraiskvarteren. En ful irlandare pa kanske 55 ar sager nagonting om att nagon av oss inte borde orka ata en sadan stor macka. Da skojar jag lite med honom, och helt plotslig star han uppe med mobilen och fragar vart vi bor och om vi kan prata engelska. Nej vi kan inte prata engelska, och nej vi sager inte var vi bor. Punkt. Bara for att jag svarar pa det han sager sa betyder det inte att jag vill ga hem och suga av honom. Ett typsikt storstadsfenomen?

God kvall

Jag ar mkt trott. Aven om jag gar och lagger mig sent sa vaknar jag tidigt. Igar traffade jag F, C, och M vi drack drinkar och snackade. Nar de vid ett tillfalle var  de pa toa och jag satt kvar vid vaskorna sa kommer en japan, eller snarare asiat fram till mig. Han sager nagot obegripligt, jag vet inte ens om det var pa franska, engelska eller hans ursprungssprak, darfor bojer jag mig lite framat for att hora vad han sager. Da pussar han mig pa kinden. Euuuuwww. Min forsta utekvall i Paris och jag blir uppraggad av en japan som jag inte ens forstar. Han kunde at minstone ha bjussat pa ett glas, efter att ha inkraktat pa min kind. Fast det kanske var bast att det inte blev sa.

Jag funderar pa att satta upp en lapp pa Méderic att jag kan tanka mig vara barnvakt. Man gor av med sjukt mycket pengar i den har staden... Och anda har jag knappt kopt nagot?
Har iaf antligen fatt mitt Societe Géneralkort. Nu galler det bara att memorera koden. Manga nya koder att komma ihag namligen.

Kvallen slutade med att jag akte hem vid ett, de andra fortsatte till nagon nattklubb. Tunnelbanan slutar ga vid ett, och jag hade inte tillrakligkt med cash for att ta en taxi, och jag pallade inte direkt att folja med heller.

Jag har ocksa blivit forkyld, jag antar att det ar luften, och alla bakterier. Mina lungor och imunforsvar blir nog lite chockade. Jag botar mig med te och frukt. Och vitt brod. Hela tiden vitt brod. Nar kommer fullkornstrenden hit? Jamais!


je suis ici!

Dalig uppdatering, beror pa att ja ej har internet. Annars fungerar allt mycket bra! Ikvall ska jag och nagra aniskor till en bar och lite sa...

hits