Tåget ut

Nu ska jag ta tåget ut till landet igen.

Förut när min kära vän fyllde år funderade jag och en annan vän på att trycka upp en såndär knapp med det här ansiktet på. Frågan är om det skulle ha uppskattats?image17

Dödens väg

Om man fortsätter ned för den branta backen kommer man snart till den alsfalterade vägen. Men ännu har det inte börjat. Man måste gå ungefär 500 meter till. Sedan så ligger det massor med lik mitt på vägen. Runt liken stor en liknande varelse och antingen äter upp den eller bara tittar. Eller så ser man helt mosade små (stora) stackare. Man vet inte var man ska sätta fötterna för allt slem av de mosade varelserna ligger överallt. Då och då ser man en person med vasst tillhygge som hallshugger dem. En efter en.

Mördarsniglarna invaderar Mariefred. Lika så paddorna, kopparormarna och rådjuren.

På Kungsholmen tar anorexikvinnorna över. Tar de över efter mig tro?

Herr och fru Havrebröd

Dålig uppdatering. Jag vet...
Men dagarna har spenderats på landet. Vad händer på landet då? Inte speciellt mycket. Minigolt har spelats (jag kom sist), riktiga golftävlingar har vunnits (dock inte av mig), det har regnat, det har varit sol. Och sen så har det nog inte hänt något mer. Jag har smsat lite med kompisar som visar sig vara i Malaysia, London, och Göteborg. Varför har ingen informerat mig om det? Tur att F är på landet iaf.

Anyways jag kom hem igår kväll. Har lite saker att fixa med. Men jag har fått en värdfamilj. De heter Havrebröd i efternamn, om man översätter. Hahahaha.

Allsång på Skansen

Igår var jag på allsång. Kanske inte mina favoritartister, men allsång är ju trots allt allsång.
Brevid oss stod det en man och en kvinna på kanek 50-60 år. Väldigt nykära. Kvninnan stod och gungade(juckade) lite mot mannen som stod bakom och typ klämde på hennes bröst. Get a room! Usch.

Nu ska jag till Friskis och skaka på fläsket med de andra tanterna.

P3 och jag vill ha

Fy vad jag är trött på alla radiokanaler. Om man lyssnar på dem ganska länge under en dag så får man höra samma låtar flera gånger. Dessutom är det reklam hela tiden.
Nää, tacka vet jag Sveriges radio. Just nu lyssnar jag på P3, och om det är någon rolig sommarpratare så ska jag nog lyssna på det. Igår var det
Lars-Åke Wilhelmsson.

Här kommer min lilla fåniga lista på vad jag vill ha just nu.

* Babyolja
* En ny skinnväska
* Marc Jacobs Blush intense
* Längre hår
* Sol och värme
* Någon rolig fest

Jag ligger inte så bra till...

Kiss i duschen?!

Usch, nyss när jag stod i duschen så tittar jag ner i badkaret och ser att det som rinner ner i avloppet är gult. Fan kissar jag på mig eller vad är frågan? Men nää, det var varmvattnet som var gult. Jag blev äcklad, hoppade ur och sköljde ur håret i kallvatten i handfatet.

Något som är gult som jag dock skulle vilja ha nu är lite sol. Sist min hy fick lite sol på sig var i New York. Här är det mulet, i Frankrike var det mulet. Och jag har endast badat en gång i år. Skandal.

Igår när jag var förbi Gröndal en snabbis sprang jag upp till L och dumpade lite färdlektyr, vägde säkert flera kilo. Önskade trevlig resa och grattis i förskott, sen lät jag henne packa ifred.

Nu ringde jag A, men hin var inte hemma. Fan vart är alla?! Nu när jag är hemma vill jag också att alla andra ska vara det.

070707

Är det visst idag. Märkvärdigt? Mja det vet jag inte, men bara för att få en bra rubrik så väljer jag den.

Idag har jag och mamma gjort stan. Jag fyndade en snygg brun kappa på 50% som jag ska ha till hösten. Funderar även på att köpa en brun skinnväska (ev svart, men antagligen brun) från Åhléns. Jag har inte köpt någon ny väska å väldigt länge... Eller jo jag fick iofs en tygkasse från Marc Jacobs av syster i New York men den har jag inte köpt själv. Dessutom är den ganska stor, lite för stor för att släpa på bara sådär, men när man ska till yogan, stranden eller har något mer att bära på är den väldigt bra.

Imorgon ska jag ringa till lite vänner, ev åker jag till landet. L måste jag få tag på eftersom hon åker till Japan på måndag eller tisdag för att modella i sex hela veckor.


Hemma

Jao, nu har vi inte haft lite tur. Överbokade plan x2 och vi kommer med.
New York, Ploemeur, Lorient och Paris. Men det ar riktigt skönt att vara hemma.

Nu har jag besökt alla världsdelar utom Sydamerika (ifs inte antarktis men det räknas icke)

Kommande dagarna ska spenderas i Stockholm. Med familj, vänner och på stan.


En France

Fran New York direkt till Frankrike. Ganska skont att bara ta det lugnt har, har varit pa restaurang, creperie osv. Pa onsdag morgon aker vi till Paris dar vi blir kvar nagra dagar. Nu: gora nagot annat.

Efter all mat kommer jag nog rulla har ifran, men gott ar det :)

hits