Valborg

Idag fyller kungen år. Grattis till honom...
Men idag är det också valborg. För mig innebär det att dra till Enskede, sen får vi se om vi stannar där eller drar vidare.

Dagens tanke går till P som har legat på sjukhus i en vecka om kom hem idag. Han har fått en sjukdom som kommer följa honom resten av livet. Vi tänker på dig!

19 873

Det är så många steg min stegräknare visar idag. Inte illa.
Just nu väntar jag på att P ska ringa, vi ska planera valborg.

Annars har jag inte så mycket nytt att berätta. Eller jo, idag var jag för första gången på Monki på Götgatan, och jag tyckte om det! Visserligen var det flera plagg som jag aldrig skulle kunna tänka mig att bära, men jag gillar konceptet. Billiga, trendiga och för det mesta snygga saker.
Helgen spenderades på landet, jag har fått ett par nya skor, och en jacka. Mormors gamla, and I like it! Den är mörkblå och modell lite anorak typ.

26 april

Så var den här veckan snart slut. Jäkligt snabbt har det gått! Provet idag gick åt skogen. Kemi får nog lov att bli mitt nya hatämne, tillsammans med fysik och matte. Haha, snacka om naturbarn >.< Fast som S sa, om man bara tänker negativ så attraherar man det negativa, ligger något i det.
Just nu sitter jag och tittar på bilder från när jag var i Nya Caledionien, ligger typ på andra sidan jordklotet. På bilderna tyckte jag om mig själv. Hade snygg kropp, men var väl allmänt lite sådär pubertetsful. Varför slutade jag tycka om mig själv?
Nu blir går det bättre och bättre, men ibland känner jag mig osäker. Tänk om jag bara inbillar mig, ibland tror jag att jag är tjock, ibland smal och ibland normal. Börja aldig mixtra med kroppen.

Klackisar

Igår hade jag på mig mina högklackade skor, jag har aldrig haft högklackade skor i skolan förut. Det var roligt :)
Det sägs att det ska bli väldigt varmt idag, undrar vad jag ska ha för kläder...

Hjälp, på måndag är det första maj. Jag och några människor skulle göra något, men det verkar ha runnit ut i sanden. Måste ta och tjata lite på dem idag.
Det verkar inte som om det blir Rom på min födelsedag heller, fast det blir en ännu bättre grej i juni istället, nämligen New York! Jippie!

Jag hade visst fel

Trodde inte att jag tänkte något mer på dig, but it turns out that i'm wrong.

Anyway. Nu sitter jag i skolan, måste försöka göra lite läxor, jobbar ändå inte speciellt bra hemma.

Sojabönor

Jag har tills för något år sedan börjat äta vanligt kött igen. Jag har i uungefär 3-4 år inte ätit rött kött pga av olika anledningar. Men det betyder inte att jag fortfarande inte äter bönor och annat vegetariskt. Sojabönor är väldigt gott. Och jag kan erkänna att jag inte tycker inte om tex kikärtor, usch! De är så mjöliga.
Jag tror dagens Sverige äter för mycket kött, kroppen behöver inte leverpastej på morgonen, köttbullar till lunch och en biff till middag.

Gårdagen spenderades hos L, vi var mycket estetiska. Och L som snart fyller 18 har precis lärt sig dricka folköl. Stort grattis. >.<  själv håller jag mig fortfarande saft tror jag. Öl är typ äckligare än kikärtor.

Min första jobbinterjuv

Någon gång måste bli den första. Och idag blev det. CV skrevs ut, och jag åkte dit. Var väl sådär haltf förberedd, allt gick så himla snabbt. Aja, bättre lycka nästa gång.

Nu ska jag gå ut på en lång promenad i solen.

Jag lånade en bok

Den heter något i stil med så lyckas du med dina studier. Lite för ofta känner jag mig omotiverad, jag har ingen lust att plugga. Vissa föreläsningar håller jag på att somna till. Men den här boken ska iaf hjälpa mig att göra mig lite mer motiverad, och tipsa hur jag ska planera min tid.

Ett tips var att skriva att göra listor. Så därför tänkte jag skiva en här på bloggen.

Gå och prata med Syo
Fylla i papper
Plugga lite engelska

Men först ska jag ta och klä mig och gå till skolan.

Oj!

Hjälp, nu när jag har bloggat så regelbundet så blev det helt plötsligt en pause. Jag har (host) glömt bort att blogga.
Aja mycket har hänt. Mamma fyllde år, det firade vi på landet. Med god mat, presenter, frisk luft, och tårta -såklart.
A fyllde år, bästa lunchen i skolan än sålänge. Alla var nog trötta på min tuta efteråt. Haha!
Nu orkar jag inte skriva mer...

Sol

Mitt humör är verkligen väderberoende. Idag är det fint väder, så självklart är jag på bra humör.

Snart tänkte jag kila iväg till Apoteket och köpt lite nödvändiga prylar. Jag älskar
Apoteket! Jag tycker om att handla prylar där.

Mitt nya mål är att inte "hänga" vid datorn när jag inte har något att göra, utan om det inte finns någon hemsida som jag vill gå in på, ska jag gå från datorn och göra något vettigt. Så det så. Igår började det bra, jag spelade Monopol, men förolrade.

Jag trotsar

Efter allt påskgodis skriker nu kroppen efter godis! Men jag trotsar och äter lite mandlar istället. Jag. ska. klara. det.

Jag och C lunchade på café Panorama och råkade ut för värsta flopplunchen. Seriöst, jag skulle hellre ha ätit skolans gryta. Uää! Akta dig för Pasta indiana om du är där. Egentligen hade jag tänkt och ta fisk och potatis, men potatisen var precis slut, så det enda hon kunde erbjuda var raggmunk. Det är ju kanske inte den mest lyckade kombinationen.

Jag är sugen på att gå på bio, men jag vill inte så någon av filmerna som går nu. När kommer Factory Girl till Sverige?

F med partner kom på en värig sjätteplats på SM. Stort grattis till dem.

http://easter-bunny-rap.funnypart.com/ Haha, I like this one. Easter B!


Har du med dig din mascara?

Frågar syrran. Nej svarar jag, jag fick en mascara av henne i mitt påskägg, snällt!
Dagen började bra, jag tittade på en film som jag hade spelat in igår. Mycket bra. Sedan så blir den ite sämre, jag får inte tag på någon så jag vettefasen vad jag ska hitta på idag. Fast då kommer syrran med ett förslag att vi ska gå en powerwalk på djurgården. Jag är på. Synd bara att det inte är sol ute.

Nu borde jag ta och klä på mig.
Radion står på, en remix av Måns Cara mia.

Depp

Deppdag idag, vet inte varför. Bara blir så ibland.
Morgondagen ska bli bättre, så jag ska ringa någon kompis som får göra mig lite gladare.



Landet var mysigt, mamma hade laddat med engelska modemagasin, jippie för mig, då vi inte har köpt någon digitalbox ännu.


Nu ska jag göra sällskap med lillasyster så att hon inte blir allt för rädd, hon tittar på när lammen tystnar

Påskägg

I mitt påskägg får det gäna ligga ett sånt här, eller varför inte det här. Fast annars så går vanlig godis också lika bra.

Jag skulle införskaffa lite diverse godis och sånt idag till familjen. Det blev godis, choklad, lotter och en tidning till mamma som bantar. Hälsa, haha passar bra.
Sedan gick jag till mamma och satte mig och gjorde påskkort, de blev riktigt söta.

Imorgon bär det av till landet. Det blir mycket packning i en liten bil.

Glad påsk.

image9

Söt bild tycker jag. Nu börjar jag bli rastlös bäst att gå ut en sväng.

Dagens samt gårdagens fjortis

De finns i varje stad, fjortisarna.

På "min" tid när jag själv var lite fjortis (obs lite) tror att jag ägde ett par jeans från Scala. Mina kompisar hade massor! Då skulle stringtrosan vara långt ovanför byxkanten, ögonbrynen skulle vara smaaaala, sen så var det kajal och någon billig skitmascara som gällde.

Idag, typ 4 år senare så är det andra grejjer som utmärker en fjortis. Jag kan beskriva min lillasysters kompis.
Hon har typ fem cm foundation, solpuder och runt ögonen är det antingen mörk ögonskugga eller något.(jag brukar inte gå så nära i risk att bli smittad) Ögonfransarna är så tunga av all mascara, så att det ser ut som om de kommer gå sönder.  Hårt är antingen blonderat, eller bara väldigt långt. Och självklart plattångat. För ett litet tag sedan så hade de idomin på läpparna, nu vet jag inte vad de har. Kläderna handlas inte längre på Scala, utan på Gina Tricot. De nya fjortisarna vill helst se lite "exklusiva" ut, men de brukar misslyckas ganska rejält.

Det här är min defintion av dagens fjortis.
Jag heter Cecilia.
Godkväll.

Det går åt skogen

Jag som trodde att fysikprovet skulle gå riktigt bra. VG+ iaf. Men nää, G+, det sved det. Jag skyller på lite slarvfel...
 Därför ska jag bevisa att jag kan Tomtens ämnen, och plugga extra mycket till på torsdag.

Mina handleder värker, vad kan det bero på?

Snart är det lov. Skönt. Det behöver jag.

Att göra på lovet;

*Träffa vänner som det var för länge sedan jag såg
*Fira mamma + köpa present
*Fira påsken
*Vara på landet
*Shoppa
*Träna
*Plugga svenska
*Plugga engelska + läsa bok
* Testa lite nya caféer
*Vara lite kulturell
* lite till...

Genmodifierade tomater och blåsor i händerna

Seriöst, om man tittar på tomaterna som ligger hemma hos pappa så ser de kanppt äkta ut. De är superblanka, och totalt perfekta. De smakar okej, men inte alls som farfaras egenodlade tomater. Undrar hur myckt gift de sprutat ihop på tomaterna från Holland. Jag ska börja äta KRAV för i 17.

Sen så har jag blåsor i händerna, för i helgen var vi på landet, och jag var duktig och krattade.


Snart måste jag bestämma mig ang Paris eller inte. På matten försökte jag sammanställa en lista över positiva vs. negativa. nu har jag ju inte listan men jag försöka göra om den.

+
erafarenhet
utvecklas
lär mig språk
ny kultur
mognar
nya vänner

-
ingen hjälp hemifrån
längta hem
dyrt
inte säkert att jag hamnar i min klass när jag kommer hem

Det är dem jag kommer på nu.
Men samtidigt så som jag skrev några inlägg tidigare, jag vill inte ångra sakerna jag inte gjorde.


hits