le 8 décembre

Nu sitter jag i St Maurice. Har varit barnvakt, sa nu har jag pengar att spendera pa drinkar och julklappar.
Gardagskvallen var inte lugn, enga barnet var vilt. Det brukar ga mycket bra, men inte igar. Det borjade nar det var dags att duscha, da var det ett himla liv och jag var tvungen att hjalpa till. Sen sa skulle jag gora crêps, da var det tydligen inte gott, aven fast hon fick valja vad hon ville ha pa. Men nej, ingenting dog. Da erbjod jag henne lite sallad och skinka istallet och la dem pa hennes tallrik, men nej. Hon var fortfarande inte hungrig. Da sa jag att jag kunde ta hennes mat eftersom hon anda inte at den. Men nar jag hade atit upp maten sa ville hon helt plotsligt ha sallad. Bah, jag blev galen. Och inte nog med det, nar jag hade satt pa en film sa blev hon lugnare. Men sen nar jag skulle stanga av den klockan nio som jag lovat foraldrarna blev det ett jakla liv. Det ena barnet var jag jattesnallt, men det andra vagrade att ga upp for trapporna. Da lat jag henne vara, sa sprang hon till badrummet och laste in sig. Da tyckte jag att hon kunde fa sitta dar ett tag sa jag lat henne vara. Sen nar jag gick tillbaka sa stod hon och vantade pa mig i trappan, och sa fort hon hade sett att jag sag henne sa sprang hon till badrummet igen och laste. Jag dampade och gick och hamtade en gaffel for att oppna dorren. Nar hon insag att det var kort sa la hon sig ner i en lite hog pa golvet och borjade grina. Gosh, nannyakuten nasta.

I Torsdags var jag och M pa Louvren. Egentligen maste man legitimera sig for att fa komma in gratis for att bevisa att vi ar under 18, men med lite snack och charm verkar det mesta ga i detta land. Nu har jag iaf sett Venus fran Milo och Mona Lisa. Hade aven velat se den sista maltiden. Men jag orkade inte leta, det ar for stort. Sedan sa vi hej da, jag gick och tittade lite i affarer och unnade mig en pain au rasin.
Pa kvallen var det dax for le BAT, typ en talangjakt. Fast mycket battre. Det var jattebra organiserat och de flesta som upptradde var ocksa jatteduktiga. Svenskorna var nog de samsta tycker jag. C var bast. Han sjong otroligt bra, och var otrolig pa gitarr. Men med hans sjalvupptagna attityd sa ar det fragan om han kommer nagon vart. Annars blev alla annu mer kara i honom. Det sags att han har sagt att det behovs tva saker i livet for att lyckas. Nagonting som jag inte kommer ihag och att vara snygg. Han sa att han hade bada. Hahaha, undrar om ryktet stammer.

Ikvall ska jag ga ut pa en bar iaf, troligtvis inte pa nattklubb. Men det blir nog bra anda.
Nu ska jag ta och sticka.

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits